Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem za wysoka?

Polecane posty

Gość gość

Mam aż 1.74 cm wzrostu i ogromny kompleks,że nie mogę chodzić w butach na obcasie bo bez jestem już taka "wielka"...Jestem szczupła,ładna ale ten wzrost...Ile ja bym oddała za 1.65-1.70 :(

Gość gość
Ile ja bym dała, żeby konuski przestały zazdrościć :)

Gość gość
To ja zazdroszczę tym niższym... :(

Gość gość
Ty kobylo co nas to

Gość gość
ja mam 176 a moja koleżanka 183 i jakoś żyjemy :)

Gość gość
Ja mam 180 i chodze w szpilkach bo moj maz ma 200 m , wiesz jak fajnie patrzysie na ludzi z gory. Zawsze mialam ubaw z kurd*pli co glowe zadzierali zeby pogsdac ze mna

Gość gość
ja mam 177 i czuje sie z tym bardzo dobrze, wole byc wysoko niz takim szuktem byc o krotkich nogach

Gość gość
Wysokie zgrabniej wyglądają bo mają długie nogi :).Ostanio widziałam dziewczynę ok 1.75-1.76 cm wzrostu i myślałam,że na nogach ma wysokie obcasy-takie miała długie nóżki :)

Gość gość
ja mam 175cm i fajnie. a wiesz jak faceci sie nasmiewaja z tych niskich dziewczyn że mogłyby robić loda na stojąco itd. chciałabyś żeby tak o tobie gadali? ciesz sie że jesteś wysoka, zgrabna. długie nogi to ogromny atut.;) nie mów że chciałabys być niska bo jak byś była to byś zazdrościla tym wysokim że maja "nogi po sama szyję".

Gość gość
Ja mam 152 i dobrze mi z tym bo co mogę zrobić nic to nie moja wina,może i rozumem patrzenie na człowieka krzywo jak jest gruby bo może schudnąć(choć są choroby po których ciężko schudnąć) a opis pani z 180 cm że nabija się z kurd*pli odsłania tylko jej brak inteligencji no cóż wolę być niska i z klasą niż wysoka i bez kultury.A ty autorko nie masz się czego wstydzić i śmiało nosić obcasy.

Gość gość
Widziałam w autobusie 2 rosjanki - jedna ok 1.65 druga ok 1.75 i ta druga była bardzo zgrabna przez dłuugie nogi :).Obie były ładne ale ta wyższa przykuwała mocno uwagę bo długie nogi nawet w płaskich bucikach :).Ładnie wyglądają wysokie dziewczny :)