Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To był moj tata :( tak bardzo mi go brakuje , opis w linku ponizej :(

Polecane posty

Gość gość
Młyńczyska. Wczoraj ok. 12:20 w Młyńczyskach doszło do tragicznego wypadku - 42-letniego mężczyznę podczas wykonywania prac polowych przygniótł ciągnik. Mimo trwającej kilka godzin akcji ratunkowej traktorzysta zmarł w limanowskim szpitalu. Wczoraj około godz. 12:20 w Młyńczyskach doszło do tragicznego wypadku. 42-letniego mężczyznę, który kosił trawę, przygniótł ciągnik rolniczy ursus. - Z nieustalonych przyczyn, 42-letni traktorzysta jadąc po łące o znacznym nachyleniu stracił panowanie nad traktorem, który przewracając się do góry kołami przygniótł kierowcę - informuje asp. Stanisław Piegza, rzecznik KPP w Limanowej - Ciągnik szybko udało się podnieść dzięki temu, że w pobliżu przejeżdżał inny ciągnik z wysięgnikiem i wydobyto traktorzystę, który przewieziony został do szpitala w Limanowej. Niestety, mimo trwającej kilka godzin akcji ratunkowej nie udało się uratować życia traktorysty. Mężcyzna doznał zbyt rozległych obrażeń, w wyniku których zmarł w limanowskim szpitalu.

Gość gość
porażające kto pisze takie artykuły?! u mnie w liceum był wyższy poziom... Ciągnik a obok przejeżdżał drugi ciągnik to go podniósł?! :O wtf co to mA BYĆ ? TOMEK I PRZYJACIELE? wesołe ciuchcie? no i nie rozumiem? kosił trawę a tam go ciągnik najehcał? ciągniki jeszczą po polach i łąkach a nie trawnikach ":O

Gość gość
Podszywanie się pod kogos jest karalne i nie wiem co chcesz tym udowodnic? mimo iz jego córką na pewno nie jesteś...