Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zabrać na camping do chorwacji

Polecane posty

Gość urlopowiczka1111
nie ma problemu podpinajcie się pod temat, bo wiecie co kraj to obyczaj, a jak się jedzie pierwszy raz to lepiej zasięgnąć sprawdzonych informacji

Gość urlopowiczka1111
masz rację jakiś wiatrak trzeba mieć, a jakoś na to nie wpadłam

Gość gość
kawa i woda do picia, bo tam jest droga

Gość gość
namiot

Gość gość
obuwie przeciw jeżowcom

Gość gość
Zabierz Przemka22 - taki kompan to skarb, a my tu trochę odpoczniemy:-)

camping w Chorwacji :) za malolata jezdzilam z rodzicami, i swietna sprawa. moje rady: przenosna lodoweczke, jak taka masz, jak jakies jedzonko sobie kupisz zeby ci sie nie zepsulo bo bardzo goraco jest, to zalezy czy jestes nastawiony/na na jedzenie w knajpach czy w swoim zakresie(co napewno wyjdzie ci taniej) My czasem jedlismy na miescie, a czasem cos przygotowalismy sami. i tu juz zalezy wszystko od campingu, niektore maja kuchnie w ktorej mozesz sobie cos przyzadzic. Mozna wziasc przenosna grzalke i takie tam. Suchy prowiant, cos co mozesz przechowac i szybko sie nie popsuje. Klapeczki na plaze (plaze nie sa piaszczyste i trzeba uwazac na "kolczatki" chyba tak sie nazywaja) i oczywiscie pod prysznic bo wiadomo na campingu dzielisz lazienke z wieloma. Tez polecam miec przy sobie jakis sznur, na ktorym mozna rozwiesic pranie, czy mokre reczniki (niektore campingi juz maja) Napewno mlotek, noz. Przyda sie do rozstawienia namiotu. JAk cos jeszcze mi sie przypomni to dopisze. Milych wakacji

aaa no i najwazniejsze. Stoppery czy jakos tak ( mam na mysli wkladki do uszu). chyba ze masz ochote sluchac chrapania i sapania innych cala noc :) Spray na komary, maty do spania ( w Decathlon sa bardzo fajne, cieniutkie, nic nie waza i wygodne) Jakas mala latarke. I bardzo wazne, bierz ze soba dokumenty, kluczyki do samochodu i pieniadze do namiotu jak idziesz spac.

Gość gość
Pedorita bardzo dziękuję za praktyczne informacje, a Przemka nie biorę- też jadę od niego odpocząć. Jest cały dla was

Gość gość
jeszcze jedno: jeśli lubisz czarną herbatę, to zabierz ze sobą; u nich to produkt praktycznie nieznany, nie piją i co za tym idzie jest bardzo trudna do kupienia

Gość gość
a może teraz odwrotnie, co z CRO opłaca się przywieść

Gość gość
Kuchenkę turystyczną i opatrunki. Byłem 3 razy w Chorwacji i na żadnym kampingu nie było dostępu do czajnika. Ceny jedzenia nie są dużo wyższe niż w PL, przynajmniej w Lidlu i Kauflandzie. Piwo Ożubsko i Karlowacko to siki w porównaniu z Ciechanem. Uważaj jak pływasz. Ja ostatnio na kąpielisku przytarłem o podwodną skałę pokaleczyłem ręce i brzuch.

Gość gość
a możesz poprzedniku polecić jakieś fajne campingi

Gość gość
Campingów jest tam mnóstwo. Najlepiej omijać Istrię, bo drogo i nic ciekawego nie ma i jechać magistralą adriatycką od Rijeki w Kierunku Dubrownika. Campingi tańsze i przepiękne widoki.