Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz wypomina mi, ze nie karmie piersia, Jestem w szoku;(

Polecane posty

Gość gość

Jestem 1,5tyg po cesarce. Strasznie ciezko dochodze do siebie, ciagle placze z bolu i zmeczenia. od poczatku mialam br malo pokarmu i nie radzilam sobie z karmieniem. Po tygodniu przeszlam na mm, tak, poddalam sie. Od meza ciagle slysze, ze jestem egoistka i przeze mnie on musi wydawac swoje pieniadze na mleko (ha, jest drozsze niz zwykle) a tak zaoszczedzilby przez pare mscy;/ nie wierze w to co slysze. moze jakby mi pomogl, wspieral mnie, dodal otuchy to mialabym sile dalej walczyc, a jak mialam to robic gdy jestem zalamana a on sprawia ze czuje sie jeszcze gorzej? dodatkowo sam robi mleko dziecku, i widze, ze je rozciencza, tzn daje mniej proszku niz powinien. przepraszam, musialam sie wygadac

Gość gość
współczuję męża

Gość gosieenka15
miałam podobny problem, chcesz to napisz do mnie maila gosieenka15@wp.pl

Gość gość
to żart ? masz meża mega d*pka, nie wiedzialas ? On nawet nie chce, zebys karmila dla dobra dziecka tylko dla oszczednosci!! i jeszcze noworodkowi żałuje proszku ? to chyba prowokacja

Gość gość
prowo albo jakaś patologia

Gość gosieenka15
tylko ja mialam problem nie z mezem a z innymi

Gość gość
nie przepraszaj, pisz , wyżal się będzie Ci lepiej. po pierwsze wcale nie jesteś egoistką !! masz racje mąż mógłby Cie wspierać , wtedy byłoby Ci łatwiej przejść, wiem jakie to trudne kiedy jest się słabym po zabiegu , hormony jeszcze szaleją i osłabiają dodatkowo organizm a Ty musisz podołać temu wszystkiemu trzymaj się dzielnie , zobaczysz z każdym tygodniem będzie Ci łatwiej, będziesz silniejsza fizycznie to i psychicznie będzie łatwiej uwierz mi ze z facetami jest tak własnie , oni są niedojrzali , nie przejmuj się za bardzo bo zwariujesz pamietaj że to ciężki czas dla Ciebie teraz, ale on minie i bedzie juz tylko lepiej wiem bo sama niedawno to przechodziłam przytulam Cie mocno i nie pozwól mezowi rozcienczac mleka za bardzo -tego musisz przypilnowac dla dziecka asia

Gość gość
moja rada zamontuj po kryjomu kamerkę i nagraj ten cyrk który urządza twój mąż będziesz miała dowód do sądu jak to frajer ma w d...e własne dzieko liczy się tylko wydana kasa , dostaniesz rozwód z jego winy i alimenty na siebie i dziecko to się w głowie nie mieści z kim ty się związałaś

Gość gość
Twój mąż to dusigrosz i cham!

Gość gość
A to są jego pieniądze tylko czy Wasze przepraszam? No chyba jesteście rodziną i tworzycie wspólnotę małżeńską. Wiem, tak powinno być ale często nie jest...Współczuję Ci. Jak staniesz na nogi trochę to postaw mu się trochę i przywróć do porządku bo Ci na łeb wejdzie.

Gość gość
A przed ślubem nie było oznak, że to debil ?

Gość gość
Autorko a ja jaka jest wasza sytuacja finansowa? bo jak rzeczywiscie macie mało pieniędzy to może sprobuj kp zawsze to lepsze dla dziecka no i za darmo.

Gość gość
ale jak sie ma dziecko to wiaodmo, że kasa idzie. Jak można nwypominać kobiecie, że facet musi kase na mleko dla dziecka niepotrzebnie wydawać?

Gość to musi być prowo....
Nie byłabym z tym śmieciem ani chwili