Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzucili ubój rytualny!!!!!!! ulga

Polecane posty

Gość gość

wiem wiem zwierzęta i tak będą zabijane ale to co lobby żydowskie wyprawia w naszym kraju to już ludzkie pojęcie przechodzi! chcą męczenia i wykrwawiania zwierząt w imię swojej religii?? niech robią to u siebie! cwaniaki jedne dziękuję 38 posłom z PO którzy się wyłamali PSL i zagłosowali przeciw, i wszystkim innym którzy w tym szybkim świecie google pamiętają jeszcze o innym sprawach

Gość gość
a o co wlasciwie chodzi z tym ubojem? W tv od kilku dni słychać ubój rytualny ale już żaden dziennikarz nie pisnął o co chodzi- mi się to od razu z żydami skojarzyło bo u nich chyba to występuje ?

Gość gość
chodzi tylko o walke frakcji w po, naprawde nikogo te durne krowy nie obchodza, ci ludzie nie sa az tak p**********i

Gość gość
normalnie w rzeźni zwierzęta są ogłuszane przed śmiercią by nie cierpiały aż tak ( choć według badań, zwierzęta też czują ból i strach) ale mimo wszystko jakaś forma zmniejszania ich cierpienia... według uboju wykrwawia się je na żywca na śmierć bo mięso musi być nietknięte w jakis tak sposób według koszernej diety żydów i muzułmanów,nie wiem dokładnie ale znam osoby zajmujące się sprawą od strony ' biologiczno - medycznej' i to co opowiadały jak to się odbywa....masakra...moje sumienie chyba ma pewne granice, choć mięso jem ... Polska jest głównym dostawcą takiego mięsa dla żydów...pytanie dlaczego inne kraje tego nie robią i odrzuciły taki ubój w imię humanitarnego traktowania zwierząt a my nie i dopiero teraz zaczynamy o tym mówić i dlaczego naród żydowski nie może tak zabijać u siebie??

Gość gość
haha dobre pytanie, bo polaczek zarobic chcial co go krowa w rzezni interesuje!

Gość gość
Miejcie k***a litosc, kiedy zwierze otrzymuje smiertelna rane uwalnia sie w nim tyle neuroprzekaznikow, ze nie zdarzy sie zorientowac ze to jest nieprzyjemne. Wspolczucie to moze budzic bydlo ktore nie jest na diecie weganskiej i sie ekscytuje takimi p*****lami, wpierdalajac do obiadu kotleta.

Gość gość
rozumiem ze nie bylas nigdy w rzeźni i nie znasz nikogo kto tam pracuje? lepiej dla ciebie, zajadaj te swoje kotlety i ciesz sie z bycia Panem zycia krowy...trudno tacy ludzie tez sa

Gość gość
ja tez jestem wdzieczna poslom ale musze dodac ze miesa wolowego nie kupowalam no moze 5 razy w zyciu..mam takie cos ze jak patrze na to mieso to widze zywe stworzenie.i nie biore do ust ,nie jadlam i nie zjem cieleciny wolowiny.krolika zajaca

Gość gość
ja tez jestem wdzieczna poslom ale musze dodac ze miesa wolowego nie kupowalam no moze 5 razy w zyciu..mam takie cos ze jak patrze na to mieso to widze zywe stworzenie.i nie biore do ust ,nie jadlam i nie zjem cieleciny wolowiny.krolika zajaca

Gość gość
Kazdy kto wpierdala nabial i nosi skorzane buty oburzajac sie jednoczesnie ta ustawa jest smieszny. A w rzezni jak to wrzezni jest duzo krwi i flakow i brudu i edmunt kopie krowe, potem oprawia ja na haku, smierdzi strachem, wolalbym chodowac zwierzeta osobiscie i je samemu ubijac ale nie mam czasu na take hobby;)

Gość gość
no moze, z tym osobistym zabijaniem to przesadzilem, bo to nie jest zadna przyjemnosc w przeciwienstwie do zjedzenia kielbasy z domowej wedzarni, ale gdyby nie bylo nikogo innego kto moglby to zrobic to ani chwili bym sie nie wachal :)

Gość gość
Taaaa, ale kurczak i ryby to juz za brzydkie dla sumien egzaltowanych pan, zeby mogly cierpiec:D:D:D

Gość gość
niby tacy bogobojni - co niedzielę rączki do boga składają a jedzą tylko mięso z uboju rytualnego - czy zdajecie sobie sprawę jak to się odbywa- co czuje zwierzę, które wisi do góry nogami na żywca upuszcza się z niego krew , wisi świadomie i przytomne tak długo, aż upłynie z niego cała krew, w jakim świecie my żyjemy ludzi e opamiętajcie zanim będzie za późno. dobrze, że sejm zagłosował, że w polsce nie można już tego robić. ale co z tego skoro inne kraje dalej stosują takie praktyki.

Gość gość
żyd nie ma prawa panoszyć się w polsce. niech wraca skad przyszedł.

Zyd,to taka k.wa ktora plata sie po swiecie.Nie ma swojego miejsca na ziemi.Wykorzystuje Polske i chce torturowac zwierzeta w imie prawa.

Gość gość
Żydzi zawsze uważali i nadal uważają Polskę za raj dla siebie. “Polscy” historycy – oczywiście Żydzi – szyderczo wychwalają “polską tolerancję”, która okazała się zgubna dla Polski. Żydzi propagują w Polsce patriotyzm dla przygłupów: stawianie pomników, zajmowanie się cmentarzami, świętowanie przegranych powstań itd. Z tego bezrozumnego sentymentalizmu nic nie wynika dla narodu. Polacy zajmują się rzeczami drugorzędnymi – podczas gdy Żydzi zniewalają ich Ojczyznę politycznie i duchowo, oraz grabią polski majątek narodowy. Żydzi żyją wśród nas, głęboko zakonspirowani, noszą piękne polskie nazwiska, są – a jakże – ochrzczeni, chodzą do kościoła, a nawet zostają księżmi i biskupami. Znają doskonale naszą mentalność, nasze tajemnice, są z nami powiązani relacjami zawodowymi, koleżeńskimi a nawet rodzinnymi. Oni wiedza o nas wszystko – my natomiast nie wiemy o nich prawie nic, nie mamy dostępu do ich struktur, nawet nie umiemy ich rozpoznawać – wiec nic dziwnego, że maja nad nami olbrzymią przewagę. Ponieważ Żydzi posiadają władczą mentalność, są doskonale zorganizowani i solidarni – wiec opanowali pozycje kluczowe dla egzystencji i dla tożsamości kulturowej Narodu Polskiego. Konsekwentnie, krok po kroku, przerabiają nas na żydowskich Polaków poprzez zażydzenie kultury i wypłukiwanie z niej tego, co rodzime polskie (katolicyzm, łagodność obyczajów, skromność, honor, chęć pomocy drugiemu człowiekowi itp.). Zaś na płaszczyźnie materialnej zepchnęli Polaków do poziomu niewolników, w najlepszym razie parobków, zajętych jedynie biologicznym przetrwaniem, pozbawionych własnego warsztatu pracy, a wkrótce pozbawionego własnej ziemi, domów i mieszkań. Oto mamy państwo z nazwy polskie – gdzie naród polski staje się coraz bardziej “mniejszością” w znaczeniu politycznym, gospodarczym i kulturowym, rządzony przez Żydów nienawidzących tego narodu. Na tym kończy się cykl wykładów pt. “Jak rozpoznać Żyda”.

Gość gość
Polska jest jedynym krajem w Europie, który nigdy nie wypędził Żydów. Czas nadrobić te zaniedbania. “Cały świat” trochę pokrzyczy na “polskich antysemitów”, po czym, prędzej czy później… pójdzie naszym śladem. A Żydzi będą zmuszeni do życia w Izraelu, gdzie ich miejsce – co będzie oznaczać ich koniec. Izrael nigdy nie da sobie rady sam. Cywilizacja żydowska jest na tyle defektywna, że uniemożliwia jakikolwiek samodzielny byt, nie wspominając o rozwoju. Oni się sami po prostu zażrą. Ponad 2000 lat życia na cudzy koszt, w atmosferze oszustw i destrukcji, skutecznie ukształtowało charakter żydowski, co kiedyś wyda “godne owoce”. 12. Jeśli masz trafić Żyda, to tylko celnie. Bo jak spudłujesz, to do końca życia możesz spodziewać się zemsty. Polak potrafi wybaczać, nieraz aż za łatwo. Żyd – nigdy.

Gość jak żyć?
ja nie wiem czy ulga, nikt w tv wiadomościach nie powiedział co to dokładnie jest ten ubój. więc może ktoś jest zorientowany i powie jak się teraz będzie zabijać zwierzęta?