Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią duże piersi,przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
Duże piersi to nie wszystko,co mi z cycków,jak laska ma nadwagę,albo brzydką twarz?

75B ? współczuję :O nie dość ,że mały biust to w dodatku gruba :)

Gość gość
80C i 80H to nie gruba kobyła, zależy jakie ma kości i tłuszcz rozłożony. 60F moźe być kobyłą jak ma duży brzuchol i 3 d**y. Co z tego, że mało pod biustem? Jak tłuszcz wylewa się przodem, tyłem i po bokach? Jak laska jest szczupła to może mieć i nawet B bo jest różnica odznaczająca się między cyckami a wąską talią i płaskim brzuchem.

Gość gooola
Tak piszecie jak by kobieta sobie sama takie czy inne cyce wybierała. Ja mam 75 B i mój facio nie narzeka bo są kształtne, mają śliczne brodaweczki i często mu je daję do possania :P

Gość gooola
no i fakt jestem szczuplutka :classic_cool:

Jak mając 80 pod biustem nie nazwać kogoś kobyłą :D ??? Toś kobieta z takim obowdem jest prawie tak szeroka jak Pudzian hehehe :D wiem ,że żal wam doopy sciska ale ideał to 60 ;) i ktoś z 60 nie ma wylewającego się sadła ;) prędzej będzie to miała 75 lub 80 :D

Gość gość
75B to gruba? :D bywa, że taka ma rozmiar 32 lub 34, ale mi gruba! Chcesz tu coś udowodnić? Niestety nikt nie będzie ci służył bo masz 60H lub co innego. Laska z A lub B nie zrobi sobie G lub H nawet operacyjnie, doradzają powiększanie o góra 2 - 3 rozmiary, bo tak pasuje do figury.

Gość gość
75B gruba? co Ty pleciesz. Mam 173cm wzrostu,ważę 56kg w talii mam 64cm ;/ w biodrach 90cm..gdzie tu gruba?co Ty pitolisz?

więc nie jarajcie się cycate swoimi wielkimi cycami bo poki macie obwód powyżej 70 nie macie się czym chwalić :D Nie sztuka być szeroką kobyłą i mieć cyce , sztuka być szczuplutka i je miec :) 60F 😍 i ideał każdego mężczyzny hahah :D

Gość gość
Duży biust przy szczupłej i zgrabnej figurze to jest coś pięknego.

Gość gość
"Ideale" tak ty nosisz 60H, ale wszystko się odznacza tzn. stanik chce wejść w skórę :D

Gość gość
shaf gadasz jak potuczona,lecz się na łeb :)

to po co idiotko nosisz 75 pod biustem skoro masz 64 cm w talii :) ??? W takim razie nosisz o 3 rozmiary za duzy stanik :) powinnaś nosić 60 :) i wtedy od razu miska może C***odskoczy nawet do D :) Idz do dobrej Brieferki :)

Gość SZAMAN bez niczego
faceci są jak psy,ale psy nie sa jak faceci> nie mieszjcie cebuli i czosnke>nie wierzcie im>bo łżą> nie przypaliła się?

Gość gość
Będzie się wieśniara kłóciła z tym jak chirurdzy robią :D nikt lasce z A nie zrobi G bo jej kręgosłup pęknie. 75B lub 60C, 75D wygląda ok, kompatybilnie a ty z 60F jak nie wiadomo co :D

Gość gość
może masz racje,moze jest źle dobrany,taki mam rozmiar napisany na tym staniku,nigdy nikt mie nie dobierał. od idiotek nie musisz mnie wyzywać.

Gość gość
Kobiety noszą złe rozmiary staników,w sklepach sieciowych rozmiarówka to parodia.

sama jesteś wieśniarą :D mam piękny zgrabny biust i jest mniejszy od dziewczyny , która ma 80D a jednocześnie jestem od niej zgrabniejsza :D

Gość gość
Bez jaj, ale F jest trochę za duże. C - D najlepsze, wygląda się jak kobieta a nie niewiadomo co.

zresztą Marlin Monroe nosiła 65H i czy wyglądała karykaturalnie albo miała wielkie cyce :D ???? Nie , była ideałem dla facetow bo miała super talie a jednoczesnie fajnego cycka :D hehehe

Gość gość
60F to są mniejsze cycki od 80D lub 80C znawco ;)

Gość gość
MM nie jest ideałem, może dla tych lubiących głupie dzieweczki i tandetę.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Bez jaj, ale F jest trochę za duże. C - D najlepsze, wygląda się jak kobieta a nie niewiadomo co. x Mam duży biust,zresztą D nosiłam,gdy byłam anorektyczką,teraz mam normalną wagę i większy biust.Wyglądam normalnie.

Gość gość
W końcu miseczka to miseczka - większa.

Gość gość
No jak dla kogoś normalna waga to bycie anorektyczką :D pozdrawiam wieloryby.

Gość gość
gość No jak dla kogoś normalna waga to bycie anorektyczką smiech.gif pozdrawiam wieloryby. x Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Nie, do E kobieta wygląda elegancko, gustownie, cycki nie dominują nad figurą.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] shaf78 to po co idiotko nosisz 75 pod biustem skoro masz 64 cm w talii usmiech.gif ??? W takim razie nosisz o 3 rozmiary za duzy stanik usmiech.gif powinnaś nosić 60 usmiech.gif i wtedy od razu miska może C***odskoczy nawet do D usmiech.gif Idz do dobrej Brieferki usmiech.gif v nie rozrozniasz talii od reszty kobiecego ciala? dla ciebie talia i POD BIUSTEM to jedno i to samo? masz figure chlopca? tak podejrzewalam :) a teraz wes taborecik, kredeczki narusuj nam siebie ideale :D :classic_cool:

Gość gość
, kompatybilnie a ty z 60F jak nie wiadomo co smiech.gif ****************************** 65 F - rozmiar Hally Barry :) heheh chciałabyś być takim niewiadomo co :D

Gość gość
Wiesz co to znaczy anoreksja? Kup sobie słownik. Bajki możesz swoim dzieciom wciskać. Szczupła laska (rozmiar 34 lub 36, nie więcej wieloryby), z miseczką D to ideał. Nie za mało, nie za dużo. Można się z nią pokazać i każdy kark z chęcią podniesienia sobie ego nie będzie do niej wieśniacko zarywać. Bo jakich wy macie adoratorów? Psów "cycki, cycki, tam cycki, h*j z twarzą i krzywymi nogami".