Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam grzecznie

W jakim z miast (co wymienię) fajnie się żyje?

Polecane posty

Gość poimformowany
jak by cos to pisac a dobrze doradze

Gość study4u
Ja bardzo polecam studia w Toruniu, jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie to miasto. Studiuje obecnie na trzecim roku dziennikarstwa na Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej i polecam wszystkim ta uczelnie! Łapcie linka ze wszystkim informacjami: http://www.study4u.eu/Uczelnie/Polska/Torun/W yzsza_Szkola_Kultury_Spolecznej_i_Medialnej.html

Gość gość
Lublin jest do kitu:/ Brzydko, brudno, szaro..

Gość malcolma
Najwygodniej moim zdaniem żyje się w małych albo średnich miasteczkach ok 50 tys, mieszkańców. Jest tam spokojnie, wszędzie blisko, niedrogo. Wszystko to oczywiście, jeśli ma się pieniądze a niestety w takich miejscach pracy często nie ma albo za grosze. My mamy to szczęście z mężem, że możemy pracować na odległość. Żyjemy sobie w tym naszym małym miasteczku gdzie koszta utrzymania są o wiele mniejsze i nigdy bym nie chciała się przeprowadzić do Warszawy albo do innej metropolii - ponieważ tam tylko centra są ładne. A poza nimi szare i brudne blokowiska.

Koszalin to nie jest fajne miasto na zycie. Pracy brak, imprez mało - trochę podciąga to miasto fakt, że latem można pobawić się w Mielnie i jest Politechnika