Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawoszza

Młode dziewczyny i starsi faceci - coraz częstsze zjawisko w Polsce

Polecane posty

Gość gość
gość Starszy facet jest dojrzalszy emocjonalnie,ma więcej mądrości w sobie wiadomo nie obroni mnie na ulicy przed np.jakimś pijanym dresem ale potrafi twardo stanąć po mojej stronie i daje mi takie emocjonalne poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji xxx To samo może dać Ci młody mężczyzna- też może być dojrzały emocjonalnie też może dać poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji tylko, że takich facetów za młodu macie za cioty.

Osobiście nie znam żadnego takiego związku. Przyznam jednak rację, że facet po 50stce i kobieta 20parpletnia, to moim zdaniem kiepski wybór tejże niewiasty.

Gość Kawoszza
mam starego kuta w moim d*pskoo

Gość gośćEwelina
J a nie jestem przeciwna

Gość gość
Jako mlodemu chlopakowi nie podobalo mi sie to ale dobijam 30 i od niedawna chodze na randki z nastolatkami i zmienilem zdanie.

Gość Bezdomny

Odwieczny dylemat jaki wiek jest dobry . Niema złotego środka ,gdy młoda dziewczyna chce starszego pana bo jest mądrzejszy ,umie uszanować ,i sex z takim gościem jest o niebo lepszy gdyż ma inne podejście ,nie jest samolubem umie pieścić kobietę . Przykład Strasburger 72 ona 30 ,on bogaczem nie jest a kobieta piękna i mądra .Takich małżeństw przybywa . Wy młodzi dzisiaj myslice ze starość was nie dosięgnie ,niestety macie to jak w banku . Pójdziesz ulica i zobaczysz śliczna dziewczyna ,chciał byś taka , niestety ona nie dla ciebie gdyż jesteś stary i oblesny

Gość Agnieszka

To przesada że 30 latka i 70 ale 10-15 lat różnicy to nic złego i dziwnego. Często taki facet jest bardziej zadbany i ładniejszy niż 20 letni sebus bez zębów... Zawsze kobiety wolał starszych, tylko jak powstały szkoły koedukacyjne nie tak w sumie dawno, to zaczęto wmawiać że najlepiej być z rowiesnikiem często na siłę. 

Gość Piter

No cóż, tylko się cieszyć. Facet może praktycznie mieć 2 życia i zakładać 2 razy rodzinę z młodą żoną. Raz w wieku 20-kilku lat i raz w wieku 40-kilku lat.

Tak na poważnie, to może jest i dobre gdy kobieta jest bardzo młoda, ale w średnim wieku kobiety już myślą zupełnie inaczej.