Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ranking głupich i niepotrzebnych zawodów :moje + podajcie swoje

Polecane posty

Gość gość

wg mnie numerem 1. jest telemarketer!! nikomu to niepotrzebne!! coś okropnego, rzucam słuchawką jak słyszę,że chcą mi wcisnąć kit 2. przedstawiciel handlowy oferujący badziew 3. ulotkarze - stoją na ulicy, no dobra może to akurat jest spoko bo mozna sie dowiedzieć o nowym miejscu czy coś... ale pierwsze 2 powinny być zabronione, jak widzę ogłoszenia,że szukają do takiej pracy to sie nie zgłaszam.

Gość gość
zgadzam sie z toba, w czasach liceum pracowalam rozdajac ulotki i ludzie po prostu brali je ode mnie a chwile potem wrzucali do kosza,tak to wyglada, nawet nie wiecie ILE drzew idzie na sciecie zeby wydrukowac te niepotrzebne ulotki.

Gość gość
dla mnie niedorzeczne jest gdy widze w centrum miasta osobe siedzaca(albo gorzej-stojaca) wiele godzin i trzymajaca w reku kij z reklama np ksiegarni czy punktu z goracymi kanapkami..... i stoi tak 6-8 godz w muzyka na uszach, masakra jakas!!!! szkoda mi tych osob,na pewno niezle sie nudza..... ja z ulotkami przynajmniej moglam lazic gdzie chcialam i gadac z ludzmi ,chociaz tez mi sie nudzlo!!! przeciez taki baner ,reklame mozna POSTAWIC( wymyslic inny jej format) po co meczyc ludzi staniem z tym badziewiemm

Gość gość
ok ktos powie ze nic nie robie 8godz tylko siedze i mi placa... ale kurde hemoroidow mozna sie nabawic ;) a przy tym zanudzic na smierc

Gość gość
zgadzam sie z wami - ulotki były dobre moze 10-15 lat temu gdy nie było internetu, teraz jak chcę zamówić pizze to znajde w internecie numer i rodzaje pizz, wszystko, a nie bede zbierał 100ulotek w domu i zastanawiał sie która jest aktualna, to samo nowe miejsca, teraz jest face.book, są gazety gdzie piszą o nowych miejscach, a osoboy ktore nie korzystaja z internetu to osoby albo starsze albo ubogie ktore i tak nie beda chodzic na pizze ani imprezy do klubu ... i tak jak mowisz, marnują drzewa, tusze a ludzie to wywalają a jak nie ma kosza to na ziemie i robi sie bałagan...