Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią płaskie kobiety, przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

Ich klatki piersiowe wyglądają jak u małych chłopców lub małych dziewczynek. Faceci, którzy są z płaskimi deskami to kryptogeje i kryptopedofile. :O

Gość gość
jak lubia? uwierz ze nie lubia. male biusty to lubia zakompleksione dechy ktore je maja hihih

Gość gość
powiem tak bralam udzial w konkursie na nogi na top model stronie i zdobywalam glosy na czacie rownierz faceci glosowali na nogi ale wiekszosc z nich do pisywalo ze mam piekny biust nosze D rozmiar. jeden jedyny z kilku set napisal ze nie da glosu bo lubi plaskie

Gość gość
Skąd pomysł że lubią.Nie maja wymarzonych to biorą co się nawinie. Temat miał byc odpowiedzią na ten autorki-deski a wyszedł komicznie. Przemysl zanim cos napiszesz

Gość gość
wyjatki facetów naprawde lubia plaskosc naprawde. a na necie to podszywaja sie kobiety pod opinie facetów ktorzy lubia małe,

Gość gość
Może są inteligentne w przeciwieństwie do autorki? ;) Dla niektórych "mądrych" kobieta z C to decha, wiec sory, nie każdemu musza podobać sie wymiona do brzucha :D a brzuch wielki :D

Gość gość
wyjatki facetów naprawde lubia plaskosc naprawde. a na necie to podszywaja sie kobiety pod opinie facetów ktorzy lubia małe, Nie lubią płaskich, ale mając do wyboru ładną, szczupła z małym i brzydką z dużym większość normalnych wybierze tą ładniejszą.

Gość gość
Tylko bardzo często chude dziewczyny mają płaski biust, a te grubsze mają większy:) oczywiście zdarzają się wyjątki ale gdybyście mieli wybierać między tymi dwoma to które wolicie??

Gość gość
mam 172 cm wzrostu 54 kg wagi i mam miseczkę C więc nie piszcie że tylko grube mają duże biusty bo to głupota.

Gość gość
ja tzn. ta 172 cm mam 75C. To jest duży grejfrut jak już mam porównywać. Przyznam że to to Pani powyże zawsze uważałam że C to duże rozmiar a nie malutki . Malutki to A i małe B ale C duże to takie optymalne na pograniczu większego bym nawet nie chciała bo to już problem ale żeby twierdzić że C to mały biust w życiu mój partner uważa że jest duży.

Gość gość
Faceci wbrew pozorom znają się na numeracji staników. Chyba że mówimy o facetach którzy nie mieli wiele wpólnego z kobietami. A rozmarC to C pod biustem to wiadomo w zależności od objętości Pani ale miseczka pozostahe bez zmuan i Wg. mnie C jest w sam raz idealne tj. spore.

Gość gość
nie kazdy lubi duze cycki po kolana

Gość gość
Jak nosisz 60 D to masz ogromny biust a nie malutki, no chyba że nie potrafisz dobrać stanikalub kupujesz je na targu u chińczyka.

Gość gość
jakie po kolana rozmiar C grejfrut jest jędrny i nie opada wogóle biust idealny. Deska to deska do bani.

Gość gość
75c to male piersi, kiedys mialam taki rozmiar wiec nie mow dziewczyno ze to sa duze, lub nawet srednie piersi. to teraz mam 75d i nadal sa male. 60d jest jeszcze mniejszy.

Gość gość
chyba tu się komuś coś pomyliło. od kiedy to faceci lubią deski? osobiście znałam tylko jednego takiego, który był kulturystą i miał lekko skrzywiony obraz kobiety, gdyż uważał, że tłuszcz jest nieestetyczny (prawda), a ponieważ biust to głównie tkanka tłuszczowa, to im mniejszy, tym lepszy :D niestety, cała reszta znanych mi mężczyzn woli duże lub chociaż średnie piersi, a nie dechy. jeśli taką kobietę mają, to po prostu z braku laku albo pani ma inne zalety, nieco rekompensujące brak biustu.

Gość gość2
są to tak zwane wklęsłe deski chude i ohydne anorektyczki

Gość gość
zaden facet nie lubi plaskich , wszyscy lubia duze albo spore. jak mowi ze lubi male to mowi tak z grzecznosci zeby deskom smutno nie bylo.

Gość gość
przecież każdy wie ze nadwaga postarza nawet o 15 lat

Gość gość
Deska to deska, za fajnie to nie wyglada. Ja mam 75C i słyszałam o sobie "deska" to chyba coś nie tak. Mam powodzenie ;) nie każdemu facetowi podobają się mućki i nawet mam na to dowody ;) , które zostawię dla siebie.

Gość gość
Z resztą nie muszę mieć dużego biustu, żeby jakiś glupek mnie zechciał. Mam wystarczająco duże powodzenie i mogę taki element ominąć ;)

Gość gość
Mam 75 d , i to duży biust, przy wzroście 166 i wadze 60 kg

Gość gość
DESKI I MUCKI ale okreslenia BOMBA !!!! ha ha to teraz prosze jeszcze o tabelkę, które rozmiary zaliczaja sie do desek a które już do muciek , Deski to A,B, C a Mucki to D,E,F....??????? Ale są jeszcze większe rozmiarówki kiedyś w sklepie widziałam bodajże rozmiar miseczki K , i to taka miseczka ze spokojnie zamiast czapki na głowę by weszła..

Gość czarne to czarne
a ja mam B i nic na to nie poradzę:)

Gość czarne to czarne
moja kumpela ma tak durze że sukienki fajnej nie może kupic przez to wiec nie wiem czy to takie fajne:)

Gość gość
niektórzy mężczyźni koncentrują się na osobowości kobiety a nie tylko na tym jakie ma cycki. A autorka to kretynka bo o gustach się nie rozmawia bo na każde pytanie może być odpowiedź tak bo tak.

Gość gość
Ja lubie duze biusty. Zakochalem sie jednak kiedys w kobiecie o malych piersiach gdzies tak A. Teraz podoba mi sie kobieta tez z malym biustem. W zasadzie ma piekne cialo, pupe, biodra, twarz ale maly biust. Gdyby miala duzy biust poprostu ideal ale jakos potrafie to zaakceptowac i pogodzic sie z tym ze nie jest idealna a w zasadzie jest ale z malym biustem. Ciezko to zrozumiec bo najbardziej podniecaja mnie kobiety z duzym biustem i kragla "duza" ( specjalnie tak napisalem bo wiele kobiet ma za male pupy, ale nie mam na mysli monstrualnych rozmiarów )pupa

Gość gość
Co z tego że laska płaska z czasem i tak coś urośnie. Lepiej mieć płaską i mądrą niż z dużymi piersiami a w głowie pustka bez obrazy dziewczyny z duzymi:)

Gość Lepiej miec mniejsze cycki niż
jakieś paskudne zwisy. deski rulezzz :classic_cool: A tak w ogóle co za głupi temat... Przeciez cycki nie maja znaczenia :P.. I o gustach się nie rozmawia autorko .

Gość Lepiej miec mniejsze cycki niż
widać że jesteś ograniczona, moze temat założony bo były rzucił cie dla kobiety z mniejszym biustem, mądrzejszej itd a ty masz kompleksy jestes tak płytka ze nie ogarniasz :P