Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni lubią płaskie kobiety, przecież są obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość
Taka jedna 29 dziś lenistwo nazywasz "tendencją" nie chce ci sie ruszać dooopy to ok bo wolisz smakołyki ale nie marudx potem na forum że nikt cię nie chce

Gość gość
Głupie pocieszanie się wymysłami o jakiś prawikach. Nie prawiki, tylko większość facetów chciałoby kobiety ładnej, zgrabnej i z większym biustem. Wiadomo jednak, że nie dla wszystkich "starczy", więc muszą brać co jest...

Gość gość
Jeteś grubasem i nie masz cyców, to chyba niemożliwe? Nawet grubym facetom pojawia się biust.

Gość gość
kobiety też wolą umięśnionych i wysokich niż nijakich,grubasów i kurdupli a tu wielkie halo że nikt nie zwraca uwagi na jakieś lochy,pasztety i rydzki czyli małe cycki.

Gość Taka jedna 29
No tylko wiecie, ze cyce o ile nie są sylikoniwe to są zbudowane przede wszystkim z tłuszczu. U mnie przy odchudzaniu maleją pierwsze, a nogi tyłek i tak pozostają za grube w stosunku do reszty. Oczywiście wy anonimowi doradzacze (a raczej dokopywacze) wiecie jak zawsze wszystko najlepiej. Ważąć kilkadziesiąt kilogramów mniej też nikogo odpowiedniego do związku jakoś nie poznałam, choć twarz z tego co słyszę i widzę w lustrze mam całkiem ładną. Nie odpowiadam chłopom i tyle, co bym nie zrobiła będzie źle.

Gość gość
obrzydliwe? :P

Gość gość
Jakichś się pisze jełopy. Każda by chciała przystojniaka z wielką pała tak jak każdy by chciał kobietę z cyckami ale jest jak jest?

Gość Taka jedna 29
gość dziś - rozmiar 75h to jest brak cyców? Umiesz czytać jeden z drugim czy tylko trzepać do filmików przyrodniczych?

Gość Taka jedna 29
"Wiadomo jednak, że nie dla wszystkich "starczy", więc muszą brać co jest..." - nic kur/wa nie musza. Jak tacy z nich wybitni esteci, to niech trzepią sobie to tych wspaniałych chudych cycolin, ewentualnie wykupią karnet do takiej płatnej chudej pani ze zrobionymi fest ogromnymi sylikonami. Kto im broni?

Gość gość
A ty co się tak rzucasz 29? Czyja to wina ze jesteś gruba? Chyba nie szczupłych z dużymi cyckami. Rozumiem twój ból d**y w związku z brakiem chudniecia ale bez przesady.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś no właśnie gdzieś tam "słyszysz" :)

Gość gość
gość dziś hmmm,raczej nie dla facetów no ale ja wiem kobiety wiedzą lepiej - znają mężczyzn lepiej niż oni sami siebie :D

Gość Taka jedna 29
gość dziś - a co mam dawać po sobie jeździć jakimś anonimowym trolliszczom? W sumie to trzeba olać to choler/stwo, bo dyskusja z takim ścierwem jest żadna. A hipokryzja facetów po prostu mnie wkur/wia. Do oceniania i wymagania to pierwsi, jak zwykle.

Gość gość
Ale kto po tobie jeździ? Temat jest ogólny o płaskich. Może zbyt agresywna jesteś wobec facetów i dlatego cię omijają szerokim łukiem. Wiem że w większości to chüje ale swoje wady też trzeba znać. Nie wymagam żeby ktokolwiek moja beznadziejna klatka piersiowa się zainteresował ty też nie powinnaś się dziwić że jako gruba nie wzbudzasz zainteresowania. Takie są realia i albo się z nimi godzisz albo walczysz z wiatrakami. Tyle.

Gość
Moment, moment. Piszesz, że jesteś gruba a pod biustem masz 75cm miseczka H. Coś tu nie gra.

Gość Taka jedna 29
W ogóle ten temat jest ohydny i sprzyjający trolingowi. Szkoda mojego czasu i nerwów na to.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - czy ja walczę z wiatrakami? Ludzie, błagam, czytajcie ze zrozumieniem. :o

Gość Taka jedna 29
Hagalaz dziś - o proszę jaki znawca, może ty lepiej wiesz jakie staniki noszę? Tak się składa że tors mam w miarę szczupły. Zgodnie z tabelą rozmiarów powinnam nosić staniki o większym obwodzie, ale w takich mi wygodniej a i tak po czasie się rozciągają.

Gość gość
Za bardzo bierzesz do siebie tego typu tematy i tyle.

Gość gość
Chude z dużym biustem są obrzydliwe i aseksualne. Kobieta powinna mieć troszke tłuszczyku na ciele a nie skóre i kości polączone z silikonem.

Gość gość
Taka jedna - bezsensownie i niedojrzale obrażasz się na rzeczywistość.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - szczerze wkur/wia mnie to chamskie ocenianie kobiet przez samców, wymaganie nierealnego ideału przez gości, którzy do niego nawet nie mają szans się zbliżyć. Tak po ludzku mnie to złości.

Gość gość
Chude z dużym biustem są obrzydliwe i aseksualne. Kobieta powinna mieć troszke tłuszczyku na ciele a nie skóre i kości polączone z silikonem. x Żart roku.

Gość gość
Obrzydliwe to sa pasztety fuuuuj

Gość Taka jedna 29
gość dziś - ludzie też mają wpływ na tę rzeczywistość. Moim zdaniem stale rosnące wymagania względem kobiet, to w dużej mierze zasługa por/noli. Tak wynika z moich obcserwacji. A to jest rzeczywistość sztuczna i niszcząca psychikę. Wiem, bo sama trochę oglądałam to gó/wno i wiem jak bardzo ryj*****ię.

Gość gość
wolicie małe naturalne czy duze sztuczne ?

Gość gość
Taka jedna 29 dziś uspokój się

Gość gość
Taka jedna - błagam, wszystko tylko nie taka domorosła psychologia.

Gość gość
To nie jest żart tylko szczera prawda tylko pedofilom podobaja się wychudzone laski.

Gość gość
29ka, jak wolisz pączki od areobiku to ok tylko przestń potem odprawiac drogę krzyżową na kafe jaka to jesteś be i każdy facet to świnia bo olewa taką sfrustrowaną marmoladę jak /ty