Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HesitatingGirl

Ważny wybór życiowy

Polecane posty

Gość HesitatingGirl

Proszę o pomoc, nie wiem, co mam zrobić, nie mam z kim o tym porozmawiać. Jestem bardzo młoda, dostałam świetną, umożliwiającą rozwój zawodowy ofertę pracy w bardzo dobrej firmie, rozwiąże ona moje "być albo nie być" i da mi możliwości do robienia tego, co chcę po roku czasu, jednak jest jeden warunek - ta praca to "pomoc" od faceta, który byłby moim szefem, oczekuje za to, co dla mnie zrobi tzw. "przyjaźni". Proszę o poradę - zgodzić się na to, wytrzymać jakoś rok i po roku zmienić środowisko czy zdecydować się na jakąkolwiek inną pracę, ale uczciwie bez jakichkolwiek związków/przyjaźni? Odrzuca mnie fakt, że ten facet jest Arabem i mam takie uczucie, że jeśli się zgodzę to będzie mnie miał w garści, ale z drugiej strony ja nie jestem w związku, nie mam doświadczenia jeśli o chodzi o seks, jestem dziewicą, najważniejsza dla mnie jest kariera i edukacja. Proszę o poradę poważne osoby.

Gość gość
masz byc kochanka szefa na zawołanie i ty sie zastanawiasz co robic?? Olac go !!

Gość gość
no faktycznie zyciowy wybór-dac czy nie dać d**y za prace. To zupełnie jakbys była prostytutką ...

Gość powiem wam wreszcie prawdę
jeśli wahasz się czy pracować gdzieś normalnie czy dawać d**y jakiemuś typowi a nic nie wspomniałaś o tym, że jesteś bardzo biedna to jesteś po prostu zwykłą ku.rwą. Ja jestem w stanie zrozumieć jeszcze bardzo biedne osoby, które muszą skądś zdobyć pieniądze. Ale ty widzę nie masz takich problemów także jak chcesz być ku.rwą to sobie bądź. W sumie nic nam do tego.

Gość gość
a to jest praca w TVNie i musisz Wojewódzkim, Miszczakom i innym dać d**y żeby tam sie dostać???

Gość Herr Piecia Goras
pamiętaj, że dla Araba jesteś tylko białą kurvą. Amen.

Gość gość
mam nadzieje że to prowo :O

Gość HesitatingGirl
Jesteście świniami, same pewnie dajecie d**y za pieniądze a mnie osądzacie