Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina.86

Czy to objawy zbliżającego się porodu?

Polecane posty

Gość Ewelina.86

Witam. Termin mam na 15 lipca. Dziecko czuję bardzo nisko, praktycznie w miednicy. Ruchy są rzadkie, ale za to bardzo bolesne. Brzuch boli jak na okres : ból w podbrzuszu rozchodzący się do krzyża ( ale nie w równych odstępach czasu).. Czy to już?

Gość gość
Możliwe ale to ci powie tylko ktg.

Gość gość
ja mam termin na połowę sierpnia dopiero , i mam dokładnie takie same bóle jak ty , i tez czuje dzidzie bardzo nisko ;) lekarz powiedzial ze jezeli skurcze ktore dostaje się wyregulują to wtedy mozna jechac do szpitala , takze zwracaj uwage na to co jaki czas cię boli . i np gdy boli cię jak lezysz , to wstan pospaceruj po domu , posiedz , moze przejdzie . ja tak robie i pomaga ;) jeżeli nadal bedzie bolec i to coraz mocniej no to szykuj się do szpitala ;) powodzenia ;)

Gość gość
Myślę że poród się zbliża, obserwuj czy odchodzi ci czop śluzowy. Czasem odchodzi w całości a czasem po troszczku. Ja tak miałam czop odchodził po trochę przez cały dzień, mały był mało r***liwy. Ja byłam w tym czasie w szpitalu wiec zrobili KTG i badanie gin. i okazała się że poród sie zaczął. Jedź do szpitala na KTG.

Gość gość
Podnoszę, doświadczone kobietki uspokójcie dziewczynę, albo wyślijcie na porodówke. Ja nie pomoge nie mam doswiadczenia

Gość Ewelina.86
dzięki:) najwyżej podjadę na ktg do szpitala