Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanizmu nigdy dosyć

Kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość onanizmu nigdy dosyć

Jezu,mam kolezanke w pracy która jest zoną policjanta no i od niedawna on ją regularnie napiernicza tak ze babka przychodzi z siniakmi na ramionach i twarzy ukrytych pod grubym makijażem,zwierzała mi sie i powiada ze dziecku tez sie dostaje ale ona sie boi zgłosić bo facet wszedzie ma układy i kontakty,nawet z prokuratorami jest za pan brat.Groził jej ze jak pisnie słowo to wyniosa ja z domu w worku plastikowym a ona tak bardzo kocha syna i chce życ dla niego ze powiedziała tylko mi bo drązyłam ja o te siniaki.Co ja mam teraz zrobic skoro sama mam niezłego galara,mam rodzine i boje sie ze facetowi odbije i jeszcze ja bede miała problemy.Nie moge skupic sie na pracy,jestem zestresowana i roztargniona,szef juz sie pytał co sie dzieje a ja zbyłam go jakims drętwym tekstem o chorobie.Zal mi tej koleżanki ,żal mi jej dziecka bo synek ma dopiero 4 latka,nawet obawiam sie tu pisac bo facet ma podobno wszędzie wtyki,odejsc tez jej nie da bo to psychol z tego co mówi,jakiś koszmar .

Gość gość
Niech zrobi obdukcje, potem może nagra awanturę. No musi coś robić właśnie dla dobra synka. Nikt nie może być bezkarny. Jak będzie miała dobre dowody, to może jej naskoczyć. A z drugiej strony, co to znaczy wpływowy. Policja nie mieści się tylko w jednym mieście.

Gość gość
ten ktory tak drze ryja ze tyle wplywow ma to najczesciej nie ma ich wcale. wiec na jej miejscu wcale bym sie nie przejmowala tymi "wplywami"

Gość gość
Zglosic to, koniecznie. Predzej sprobowac znalezc sobie jekies pewne lokum i pod nieobecnosc meza spakowac najpotrzebniejsze rzeczy i uciekac z dzieckiem jak najdalej...nie czekac az dojdzie do tragedii.

Gość gość
niech ja bije nauczy sie k***a roboty