Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet potrafi wytrzymać z jedną kobietą całe życie?

Polecane posty

Gość gość

czy facet bardzo kochający kobietę mógłby wytrzymać z nią od swojego pierwszego razu do końca życia bez zdrady?

Gość ozenilem sie z marija
najlepszego tato

Gość gesga
Mój dziadek potrafił. Był z babcią przez 40 lat, aż do jej śmierci, nigdy nie miał innej kobiety, bardzo ją kochał i dalej kocha do tego stopnia, że nie chce poznać innej mimo, że babcia zmarła wcześnie, a on miałby jeszcze wiele lat na ułożenie sobie życia z kimś innym.

Gość gość
kiedyś były inne czasy. Teraz są kluby w nich alkohol, szmaty co chodzą prawie nagie. Mój jest bardzo atrakcyjny do tego jest seksoholikiem. Ze mną przeżył swój pierwszy raz, bardzo mnie kocha i kur... nie wiem co mam o tym sądzić

Gość gesga
niby były inne czasy, ale dziadek był przystojny, babcia piękna, za nim ciągle baby latały, a on musiał się użerać przez całe małżeństwo z adoratorami babci i jakoś wytrwali w wierności, choć zewsząd pełno pokus i propozycji. Nie liczą się okoliczności, czy to jakie są czasy, liczy się miłość i to czy partner jest oddany :)

Gość gesga
Mówisz, że jest seksoholikiem. Leczy się? Czy masz powody do podejrzeń?

Gość gość
dziękuje ;]

Gość gesga
Jeżeli moje słowa Cię pokrzepiły, to cała przyjemność po mojej stronie :)

Gość gość
nie zaraz, żebym uważała to jako chorobe. Po prostu kochamy się co trzy dni, ale potrafi to być z 4 razy na dobę do tego prawie codziennie się masturbuje większość rzeczy zaraz kojarzy mu się z seksem wiem, że go uwielbia. Boję się, że kiedyś mu się zachce przekonać się jak to jest z inną :(

Gość gesga
Kochana, raczej nie znam faceta, który nie masturbowałby się codziennie/prawie codziennie ;) Ile jesteście już razem? Bo ja z moim obecnym partnerem przez pierwszy rok potrafiłam czasem uprawiać seks całymi dniami i nocami ;) On też przeżył ze mną swój pierwszy raz i miałam takie same obawy jak Ty, w sumie to czasem nadal boję się, że zapragnie zobaczyć jak to będzie z kimś innym, ale w każdym związku jest takie ryzyko, dlatego ważne jest zaufanie.

Gość gość
no właśnie za kilka dni mamy rok

Gość gość
dobija mnie to ;(

Gość gesga
No to nie masz się czym przejmować, Twój chłopak właśnie zaczął korzystać z uroków seksu, a dla mężczyzn na początku to najwspanialsza rzecz na świecie :D Nacieszy się tym i potem nie będzie już ciągle myślał tylko o jednym, uwierz mi bo miałam identyczną sytuację.

Gość gesga
Poza tym to jak często się kochacie, to normalna częstotliwość dla tak młodego związku. Powinnaś się cieszyć, że on jest tak zainteresowany seksem z Tobą. Problem zacznie się dopiero wtedy gdy sytuacja całkiem się odwróci i on przestanie mieć na Ciebie ochotę, a na razie wasz związek i wasze życie erotyczne są całkowicie zdrowe :)

Gość gość
uspokoiłaś mnie trochę ;)

Gość gość
P*********e glupoty Jestem 14 lat po slubie Nie znalazlem bardziej kumatej Ladniejszej i lepszej matki A co bym dostal od innej Co by bylo inaczej P**dzior kazda ma doje kazda ma Bzykanie do pszodu i do tylu Co jest inaczej ....po steka i druta wezmie inaczej Dajcie spokuj.....powodzenia

Gość gesga
Nie do końca rozumiem spinę tego pana powyżej. W każdym razie cieszę się, że Cię chociaż trochę uspokoiłam ;)

Gość gość
A czego nie rozumiesz?????? Ze nie mam ochoty na inne padalstwo..

Gość gesga
Nie zrozumiałam tylko dlaczego ta wypowiedź była tak pełna negatywnych emocji :P

Gość gość
Tyle ludzi sie rozchodzi Dzieci tracom bliskich A czemu bo ktos sie puknol z kims innym bo chcial zobaczac czy jest inaczej Wymowki bo pod wplywem alkocholu itd Glupota ludzka na kturej ludzie cierpiom. Albo??????

Gość gość
Nie jest seksocholikiem, tylko normalnym facetem.