Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlene82

Jednak sex z innym facetem niż mąż smakuje inaczej

Polecane posty

Gość gość
A my faceci potem powinniśmy robić testy na ojcostwo Jak nie nasze to kupa w d**ę dzi i pod most :)

Gość gość
ale z was kufy jesli zdradzil trzeba brac rozwod, proste :D ale wam jest jeszcze prostsze popuszczac szpary:D zebyscie tak syfa zlapaly i od waszych mezow i od kochankow:D

Gość gość
To uwazasz,ze tylko twoj maz jest czystym kutasem a reszta brudni? Moj tez czysty bita palo. Ile jestes po slubie? Miesiac? Hahaha

Gość gość
Ale tak zawsze jest,siedza dewoty i czekaja tylko na taki temat.mnie zwyzywały,bo sie puscilam,ale bede czekac na ich wpisy typu"co robic,facet mnie zdradzil.Doradzcie,po\mózcie przetrwac te dni" i bede lezec ze smiechu i wtedy im pisac jakie glupie byly,ze z nim sie wiazaly,ze gdzie miala oczy i po co roochacza brala nie zdolnego do uczucc.!!!

Gość gość
Lepszy? To se kurwo zrób gangbang!

Gość gość
Ty ostatni post, to pewnie prawik jestes. Jaka ciaza baranie? :D Myslisz,ze stosuje kalendarzyk malzenski? Buahahahaha

Gość gość
Jej szpara, jej malzenstwo,jej zycie. Nie wam je oceniac, wy zyjcie jak chcecie i nie obrazajcie innych, xxxxxxxxxxxx jej zycie ktore opisuje na forum wiec liczyc sie z konsekwencjami powinna :D

Gość gość
A my faceci potem powinniśmy robić testy na ojcostwo Jak nie nasze to kupa w d**ę dzi i pod most

Gość gość
Licze sie z konsekwencjami,liczylam rowniez,ze wymienie swoje koorewskie doswiadczenia z innymi,ktore daly na boku,ale was widze tez kusi bo zagladacie i przezywacie,nawet bardziej od nas...Dajcie doopy i zapraszamy wtedy do debaty.

Gość gość
Ale konsekwencje hahahaha. Zalosne, zdesperowane bluzgi od niedoyebanych pisd i prawikow na babskim forum. Ma w******e na to, pojdzie sobie na z***bisty seks z kolesiem i nawet nie bedzie pamietac waszych wypocin zalosnych.

Gość gość
No i wkoncu ktos cos madrego napisal.Mam w******e po calosci.Nie po to wkoncu tu pisze,zeby sie obelgami przejmowac...pilnujcie dewoty swoich mezusiow,bo ja juz czycham,zeby im dac...tepe krowy j****e.Zdradza i was powoli,wtedy sie posmiejemy

Gość Kijjanecka
Żeby wyzywać kogoś od k***y trzeba być masakrycznie sfrustrowanym :( Ja nigdy nikogo na kafeterii nie wyzywałam od k***w

Gość gość
jak facet zdradzi to się bierze rozwód i się rozstaje. Zdradę nic nie usprawiedliwia jesteś taką samą ścierą jak ten twój partner. W sumie to dobrze się dobraliście!

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Zyczę tej wywłoce żeby mężuś się dowiedział, dał łomot i spuścił na drzewo. I niech potem skamle do kochasia. A ten jak się dowie, to też w d**ę kopnie, bo to już układ nie dla niego

Gość Kijjanecka
One pewnie już o zdradzie wiedzą, tylko zachowują pozory przed rodziną i sąsiadami, że się nic nie dzieje. Nie każda babka ma "jaja", wiele z nich będzie siedziało cicho i udawało, że jest OK

Gość gość
Te,co od kurev wyzywaja, to mierza innych swoja miarka. Albo maz je zdradzil i nie moga tego przebolec :D

Gość gość
Za życzenia bardzo dziekuje...Moj s******lony roochacz juz wie,bardzo to przezyl.tym bardziek ze widzial,a jego mina?bezcenna.O to wlasnie chodzilo.I was dziwkarze to samo spotka,czego teraz ja wam zycze z calego serca,ktore mi jeszcze zostalo.

Gość Kijjanecka
Niektóre kobiety są strasznie niesodlidarne i zawistne. Chłopy by napisali "stary dobrze robisz, r***aj ile wlezie" A taka zawistna oszalała baba .... echh

Gość gość
Farbuj łonowca Na czerwono żeś dzi

Gość gość
Autorka ma w******e na meza i na kochanka, jeszcze nie rozumiecie glupie szpary? Korzysta z zycia i tyle. Moze nie potrzebuje jak wy sponsora pod dachem,bo sama dba o swoja doope a mniemam,ze rozwod tez jej wisi,po co ma latac skladsc pozwy jak moze to zrobic maz i wyreczy ja tylko.

Gość gość
Nie wszystkie siedza jak mysz pod miotla i boja sie zostac bez mezusia.

Gość gość
One nie zrozumią.Tepe są i tule.widac im mezowska sperma mozg zalewa,szczegolnie od n******ego.

Gość Kijjanecka
No, jeszcze "rozumiem" wyzywać od idiotek durnych itp... Ale od k.urwy :O K***a to nie jest osoba zdradzająca męża.

Gość gość
Idzcie na topik, zycie po zdradzie, nutka optymizmu :D

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Autorko, to po co tu tracisz swój cenny czas? Na rooochanko!!!

Gość gość
Łonowca zarosnietego zatrzymam dla mezusia,a kochankowi w serduszko wygolę.niech ma!A co...

Gość Kijjanecka
A chłopom w to mi graj. On może zdradzać ile wlezie, chodzić do prostytutek, ale żona to ma udawać , że jest OK, zdradzić żona nie może bo jak to ? Bo wtedy będzie k.urwą. Tylko mąż pan ma prawo do przygód.

Gość gość
Do mmmmmmmm...Ten nick to dlatego ze jęczysz teraz jak sie zabawiasz czytajac wpisy?

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Nie każdy zdradza, a wy to zwykłe zdziry i tyle.

Gość gość
Fakt, faceci na kafe to koniobijcy....tylko strzelają na monitor nasieniem a każdą laskę krytykują.....bo im żal d*pska ściska, że wolimy z każdym tylko nie z gościem z kafe :-)