Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To prawda - potwierdziło się. Tatuaże robi sobie margines społeczny.

Polecane posty

Gość gość
To prawda-:) Zawsze jest wyjscie.

Gość gość
Mi ogulnie podobaja sie tatuaze ale z umiarem-:) nie podoba mi sie jak ktos ma ich mnostwo i wszedzie ....

Gość gość
Mnie sie takie ciala podobaja, ale sama nie zrobilabym sobie tatuazy na dloniach, szyi i glowie.

Gość gość
Mi się podabają kobiety z tauażami. Są śliczne :)

Gość gość
Czy to znaczy ze pani psycholog która ze mną pracuje to też margines społeczny? No tak, w zacofanej Polsce tylko tak myślą. Dobrze że mieszkam w cywilizowanym kraju!

Gość gość
Mi się podobają ! :-):-):-) inteligent z tatuazami :-):-):-)

Gość gość
Moj chlopak tez lubi, ale musial sie przekonac

Gość gość
Oczywiście, że tak. Nikt przy zdrowych zmysłach nie oszpeci ciała na całe życie. Tylko patole.

Gość gość
tylko "patole" maja takie poglady jak ty ;)

Gość gość
to jest dobre dla ludzi słabych i od dawna nie wyróżnia. teraz wyróżnia brak tatuaży

Gość gość
To prawda tylko w zacofanej Polsce mysla, ze osoby z tatuazami to margines spoleczny, bylam w trzech roznych krajach i tam w ogole inaczej do tego podchodza, zreszta tylko w Polsce kazdy sie przejmuje kto co o nim pomysli, jak sie ubrac do sklepu idac tylko po chleb itp a za granica tak nie jest :p nieraz widzialam jak ludzie w pizamie szli do sklepu :p

Gość gość
gość dziś hahaha to prawda, ja to samo, ale to także ma minus, bo widziałam też sporo flejtuchów, koszmar.

Gość gość
No i o czym to świadczy, że ktoś idzie w pidżamie do sklepu? Chyba tylko nawalony albo chory psychicznie.

Gość gość
Norma, że flejtuch idzie do sklepu w pidżamie, w której potem śpi? No tak, ale wieśniaczki zachwycone.

Gość gość
zabawne, nigdy nie chodzę brudna i w piżamie, jak niby mam być "flejtuchem"?

Gość goś12302
to prawda - potwierdziło się. Autor tematu jest ograniczony umysłowo.

Gość gość
na pewno musi być nieszczęśliwy skoro tyle energii marnuje na obrażanie nieznanych sobie osób.

Gość gość
zaskoczył mnie brak komentarzy na temat "jak będziesz wyglądać w suknie ślubnej?!" :D

Gość gość
nie podobają mi się tatuaże w żadnym wydaniu, chyba, że naprawdę mikroskopijne i mające naprawdę jakieś znaczenie typu inicjały rodziców czy dziecka, ogólnie uważam ten sposób wyrażania siebie za mało przekonujący, i zazwyczaj większość osób z tatuażami odstaje jakoś od normy, większość osób które "wynormalniały" które znam żałują każdego tatuażu jaki sobie zrobiły

Gość gość
jak niby "odstaje"? Bo wiesz, drobny ekscentryzm nie jest niczym złym. Ironicznie - według mnie, osoby z tatuażami, małe tatuaże są najgorsze.

Gość gość
ano odstaje, a ekscentryzm w pewnym wieku i nie mówię tutaj o 60tce ale już w wieku 20 paru lat nie jest niczym godnym zaszczytu, wiadomo, że nie posyłałabym takich ludzi do gazu, jestem tolerancyjna ale to jest dorabianie ideologii do wzorków jest tylko dorabianiem ideologii do wzorków. zresztą napisałam, że byłabym w stanie zrozumieć coś naprawdę znaczącego jak inicjały dziecka czy rodziców i to w dyskretnym miejscu, ale 99,99 to tylko znamienia ulotnej mody i trendów

Gość gość
oraz 99.99% ludzi ma takie rzeczy wytatuowane, że jeżeli to co sobie tatuują jest dla nich najważniejsze w życiu to nie ma się co nawet co z takimi ludźmi zadawać...

Gość gość
Ideologii tyle ile jest ludzi - ja nie mam żadnej. To tylko ozdoby. Co do tatuaży ze znaczeniem - to chyba tych się najczęściej żałuje jak się człowiek pokłóci z rodzicami których inicjały sobie wytatuował. Moim zdaniem lekki ekscentryzm (jeżeli tak to w ogóle można nazwać) jest dobry. Nie ma sensu na siłę się zmieniać tylko dlatego, że przybyło lat. To by było zwykłe zakłamanie.

Gość gość
widzisz na przestrzeni lat można się pokłócić z rodzicami, ale jeżeli taka osoba miała dobry kontakt z nimi przez 18 lat to ciężko żeby nagle zerwali relacje na zawsze, to samo z dziećmi zawszę się je ma, nie mówię o partnerach mężac bo związki rzadko pozostają na zawsze itp. co do ideologii też się człowiek zmienia pod tym względem, nie lubię również ludzi dla których ideologie są ogromnie ważne, że nie wystarcza im wyrazić to w stroju poglądach czy urządzeniu mieszkania, tylko muszą sobie na stałe wydziargać jakiś obiekt w widocznym miejscu. co do ekscentryzmu to niebanalna większość ludzi zmienia się z latami.

Gość gość
i jak już mówiłam jestem w stanie zrozumieć 0.01 % tatuaży i jakby ktoś umiał mi wytłumaczyć dlaczego zrobił sobie coś takiego na całe życie sensownie to zaakceptowałabym to, ale czy tak czy tak fakt czy to akceptuje czy nie nie robi nikomu różnicy