Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgmgamk

Wstydzę się biegać

Polecane posty

Gość Mgmgamk
Up

Gość gość
Jezdze na rowerze po Lublinie i okolicah. Czesto spotykam biegajcych i zawsze ich podziwiam, bo wiem, ile wymaga to wysilku w porownaniu z rowerem.

Gość Mgmgamk
No to chyba od przyszłego tygodnia zaczynam biegać :)

kochana, ja kiedys NIE NAWIDZILAM BIEGAC marzylam zeby kiedys to ribic, zwlaszcza ze moj chlopak mnie prosil ale co za wstyd ja nawet nie umialam przebiec 2 minut, powaznie!!! wazylam 80kg, 167cm.... dzisiaj biegam prawie co drugi dzien, ubieram sie w krotki gatki, mam muzyczke, pas na biodrach gdzie chowam telefon, bluzka na ramkach i smigam!!! godzina minimum bez zatrzymania Zrobilam juz 5 mil maraton a teraz przygotowuje sie do 21 km we wrzesniu DASZ RADE !!!!! NIE PODDAWAJ SIE ps. waze 68kg

Gość Mgmgamk
To super, też bym tak chciała, gratulacje, podniosłaś mnie na duchu :) Myślisz, że narazie wystarczy bieganie po 15-20 min, 2 w tyg? Czy to za mało? Póki co mam nie najlepszą kondycje :)

Gość Mgmgamk
To super, też bym tak chciała, gratulacje, podniosłaś mnie na duchu :) Myślisz, że narazie wystarczy bieganie po 15-20 min, 2 w tyg? Czy to za mało? Póki co mam nie najlepszą kondycje :)

Gość gość
Niech się wstydzi ten kto ciągle żre na kanapie przed telewizorem a nie Ty, przynajmniej próbujesz coś zrobić. Bierzesz leki to normalne że po nich tyjesz. Myśle że przesadzasz, 3-5 kg nadwagi to niedużo, na pewno nie jesteś gruba :)

Gość gosc+
Dokladnie, Ty chcesz cos z soba zrobic a to nie jest powod do wstydu. ``Wstyd to krasc`` - tak mowila moja babcia.

Gość Daleko, daleko stad
Mialam kiedys podobny problem. Biegaj! 5 kg to nie duzo , przesadzasz . Ja biegalam z ponad 10 kg nadwagi!