Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyszczkaaa;/

okres niszczy mi plan :(((( pomocy!! :((

Polecane posty

Gość pyszczkaaa;/

okres mi się pośpieszył i dziś dostałam a wieczorem wyjeżdżam z kolegą za miasto spotkać się ze znajomymi i nie będzie jak iść do łazienki :(. Macie jakiś sposób, żeby przeżyć te 8-9h bez wizyty w łazience? Błagam :(((

Gość gość
to zależy jakie obfite masz miesiączki. podwójne zabezpieczenie tampon + podpaska przy słabszym powinien dać rade. serio nie będzie tak jakiejś toalety? chociażby wychodka?

Gość gość
ja jak wiem że nie będzie możliwości skorzystania z toalety albo coś to stosuje dwukrotne zabezpieczenie. tampon+podpaska. no a jak nie to wizyta w krzaczkach. weź sobie chusteczki nawilzane i dasz radę.

Gość gość
chusteczki nawilżane plus woda w butelkę do umycia rąk. Kilka jednorazowych foliówek by nie zostawiać tamponów po krzakach. Dasz radę.

Gość gość
ja raz dostalam okres na szlaku gorskim, w srodku lasu!!!!!!!!! przeprosilam kolege i pobieglam w krzaki sprawdzajac czy nie mijam jakiegos niedzwiedzia!! wygrzebalam podpaske i zalozylam , na szczescie mnie nie zalalo!!my dziewczyny mamt przerabane:((

Gość pyszczkaaa;/
właśnie nie będzie łazienki prawdopodobnie nigdzie :( no spróbuję z tym tamponem + podpaska :( mam nadzieję, że da radę :(. Dziękuję za szybką pomoc

Gość pyszczkaaa;/
masz rację, jak ja bym chciała być facetem :o naprawdę :(

Gość gość
tylko weź coś ze sobą na zmianę. w razie czego w krzaki.

Gość gość
a tampon to o jakiejś dużej chłonności zastosuj

Gość gość
kurde współczuję szczerze.....

Gość pyszczkaaa;/
kurde no, powinnam dostać za ponad tydzień a tu nagle takie coś :o masakra :o :( :( :( mam nadzieję, że jednak jakoś to przetrwam bez wpadki :(

Gość gość
No dobra, nie będzie łazienki, tylko natura, ale ileś tam godzin spędzone razem w towarzystwie nie zatka każdemu potrzeb. Ja nie rozumiem twojej krępacji. Każdy po jakimś czasie pójdzie w krzaki sikać bo każdemu się zachce. Pójdziesz sobie i ty, jaki masz problem? Parę mokrych chusteczek do woreczka i w kieszeń, w drugą tampon i podpaska i tyle.