Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pasuja mi blond wlosy?

Polecane posty

Gość gość

mam jasna cere piwne oczy ciemne brwi i ciemne rzesy moj naturalny kolor wlosow to czarny

Gość gość
NAJN.

Gość gość
fota 🖐️

Gość gość
no raczej spojrz na hanne smoktunowicz czy iwone wieczorek

Gość gość
jak moga pasować brązowe oczy do blondu , chcesz wygladać jak debilka ?

Gość gość
KONTRASTY SA NAJLEPSZE

Gość gość
absolutnie nieeeee

Gość gość
sama wygladasz jak debilka, niektórym brazowookim pasuja blond wlosy, jest mnostwo takich kobiet.

Gość martaaaaaaa22
troche mi to dziwne...jasna cera ale ciemnie brwi i rzesy???:O zalezy jeszcze jakie masz rysy twarzy (???) moim zdaniem nie pasuje ci platynowy blond...to bedzie starszny kontrast i strasznie nienaturalnie....ale pasuje ciemny naturalny ,jakiś koniakowy.,czyj jakiś miodowy-jak ma Hania Smoktunowicz:)

Gość gość
pokaz zdjecie

Gość gość
martaaaaaaa22 ty sie tak nie dziw :P ja ma bardzo jasna cere a do tego kruczoczarne brwi i rzesy, naturalny kolor wlosow to średni brąz i do tego kilka jasnych piegow na nosie i policzkach :P

Gość martaaaaaaa22
to w koncu czarny czy sredni brąz??? brazowooka -brązowowlosa kobieta ...mloda.? A powiedz jaka masz twarz???ksztalt, jakie rysy???jaka dlugosc wlosa??jaka grubosc? ciezkie grube bardzo trudno rozjasnic.:) jesli mamsz drobą delikatną fasjedne to w jasnych mozesz wygladac na 13 latkę... Wyobrazam sobie Weronikę Rossati i Wyobrazam sobie Agnieszkę Radwanską (starsznie jej nie pasuje zolty kolor!!! :O ) nie ryzykuj sama z farbami idz do profesjonalnego salonu na to farbowanie. Moim zdaniem ladnie by ci bylo w jakiejs cieplej czekoladzie z miodowymi delikatnym, ledwowidocnymi refleksami .:)

Gość gość
to ja pisalam o moich brazowych wlosach, nie jestem autorka. To byl tylko przyklad ze rozne chodza po swiecie mieszanki aha ja mam zielone oczy :P w liceum do mojej klasy chodzila dziewczyna, ktora miala naturalne blond wlosy a do tego piwne oczy i bardzo fajnie to polaczenie wygladalo.