Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślenie faceta po 30

Polecane posty

Gość gość

Poznałeś dziewczyne. Dajesz jej oznaki zainteresowania przynajmniej ona je tak odbiera. Po jakimś czasie ona ci się sie pyta czy jesteś z kimś a na twoje pytanie co to zmienia odpowiada że nie ładuje sie w związki. Domyślasz sie prawdziwych intencji jej pytania?

Gość gość
Nie kumam co napisałaś. To interesuję się nią czy ona sobie bez powodu wyobraża, że się nią interesuję? Zajęta jest czy nie? Pewnie chce się ze mną związać, ale co to zmienia?

Gość gość
1. nie mam jeszcze 30 2. nie rozumiem co autorka napisała 3. autorka nie zna mężczyzn

Gość gość
Jest wolny ona się go spytała. Ona do końca nie wie a może boi się kolejnego rozczarowania ale wydaje jej się że gościu jest nią zainteresowany. Faktycznie troche to niezrozumiale napisałam. Te oznaki to usmiech ale taki że aż oczy błyszczą a czasami taki delikatny, stara sie być jak nabliżej niej, dotyka ja (nie mam tu na mysli miejsc intymnych),

Gość gość
Yyy to w końcu ta laska dawała oznaki zainteresowania czy facet? Bo najpierw napisałaś, że facet, teraz, że laska. Możesz napisać to jeszcze raz od nowa? Kto komu mówi i co daje ?

Gość gość
zrozumienie tego wymaga nadlogicznego myślenia

Strasznie zamotałaś, ale skoro powiedział Ci, że nei chce związku znaczy, że nei chce związku.

Gość gość
Ja już kumam. Poznajesz dziewczynę. Uśmiechasz się i dotykasz ją. Ona pyta czy jesteś z kimś, a na pytanie czy to coś zmienia, odpowiada, że nie ładuje się w związki. Prawdziwe intencje: już myśli o ślubie

Gość gość
On jej dawał znaki że jest zainteresowany. Ona jemu też. Chyba że ona źle zinterpretowała jego zachowanie. Któregos pięknego dnia zadała mu pytanie czy jest w związku uzyskała odpowiedź że nie i on sie jej zapytał a co to zmienia a ona mu odpowiedziała że nie rozwala związków

Gość gość
po hoj piszesz w 3ciej osobie??

Gość gość
fiku mikuuu nie powiedział że nie chce związku powiedział że nie jest w związku. A to chyba różnica :)?

Gość gość
Fajne masz skojarzenia gosciu powyzej, ze zwiazek = slub:D niezle skrzywienie

Zatem w koncu nei odpowiedizał ci czy jest w związku. Facet, który myśli o kobiecie w tych kategoriach mówi że jest wolny, jeżeli eni mówi, to dlatego że jest zajęty albo nei ma poważnych zamiarów względem tej kobiety .

Gość gość
zgadzam sie z Fiku

Gość Facet po 30tce.
Przeciez to co autorka napisala to jest jasne i klarowne. Oczywiscie ze domyslal bym sie intencji jej pytania. Jesli on otpowiada "co to zminia?" tzn ze kogos ma z kim nie jest mu najlepiej i chetni by sie Toba zaja a jakbys byla fajna to tamta by pozucil.

Gość gość
ktoś tu chyba czegos nie załapał albo ja nie jasno napisałam on wyraźnie powiedział że nie jest w związku

Gość gość
Fiku co tu jest trudnego do zrozumienia :) Jest facet jest dziewczyna. Po pewnym czasie znajomości i sygnałach któe sobie nawzajem wysyłali (przynajmniej w jej ocenie) ona sie go pyta czy jest w związku on jej odpowiada że nie. I zadaje jej pytanie a co to zmienia ona mu odpowiada że nie rozbija związków.

Gość gość
zadane pytanie przez niego a co to zmienia zrozumiała że co zmienia fakt jest czy nie jest w związku. odpowiedziała mu że nie rozbija związków. Ale wg mniej wyraźnie napisał że nie jest w związku

Gość gość
Moim zdaniem dał do zrozumienia że by ją wybzykał, ale o związku nie myśli i że nie powinno mieć dla niej znaczenia czy jest w związku czy nie bo nie myśli o niej poważnie. Skoro to czy on jest w związku czy nie nic nie zmienia

Gość gość
dla niej zmienia. nie idzie do łóżka z facetem który jest w związku

Gość gość
Fiku i co przemyślałeś już ;)