Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23lata

TEŻ TAK MIAŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość Ania23lata orginalna
Nie podszywaj sie za mnie kurde!

Jak mozna tak klamac!!! Teraz z pewnoscia nikt mi nie uwierzy ale ty dobrze wiesz co robisz! Masakra, powinnas sie leczyc. Nie masz co robic?!

Skończ się pogrążać rozumiem,że dobrze się bawiłaś moim kosztem kiedy mnie nie było ale zabawa się skończyła, wróciłam :) boli Cię,że zastrzegłam Twój nick, którego używasz do podszywania się? Przykro mi

A jeszcze jedno, zapomnialam! Kiepsko cos ci idzie, po co piszesz ze aie obrazasz, a dalej piszesz jak idiotka!!? Troce chore

Ahaha no sama napisalas "zastrzeglam Twoj nick" czyli jednak moj!! Glowa rusz

Mam pytanie? Dlaczego to robisz? Podajesz sie za kogos innego, potem odwracasz kota ogonem i mowisz, ze to ja sie podszywam... Czytalam wczesniejsze wypowiedzi, dowiedzialam sie, ze nie jestem juz nim. Zamiast byc na wakacjach siedze w Polsce. Robisz to dla zabawy czy dla tak podlego charakateru? A zresztą to tylko internet, ja nie udowodnie, ze jestem prawdziwą Anną. Ty tez klamac umiesz. Ps. Naucz sie jeszcze troche moich slow, tekstów to bedzie z cb zawodowiec:-) brawo z odwage

Ja juz zakonczylam, ci co mnie choc troszke poznali wiedza ze ja to ja. No coz naiwni i glupcy beda tobie ufac... Lata mi to. To moja ostatnia wypowiedz, wiec...DRODZY MOI FANI mnie juz tu nie bedzie na 100% nie ufajnie innym podajacych sie a moja osobe (Ania23lata orginalna) byeee

Dziękujemy Ci za piękny teatrzyk, swoją drogą powinnaś gdzie indziej wylewać swoje frustracje okresu dojrzewania, dla rozhisteryzowanych nastolatek nie ma tu miejsca. Nie łącz mnie z podszywem, którego sama jesteś autorką. Brak słów po prostu na Twoją głupotę :) jak mi nie uwierzą to trudno, myślę,że ja już rad nie potrzebuje w związku z ostatnimi wydarzeniami.

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
A ja wierzę tej pomarańczowej. Aniu, odezwij si TYLKO do mnie!!!

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Daj mail lub cokolwiek innego. Ja bez Ciebie usycham!!!

Gość Ania23lata` orginalna
nie podam bo tutaj kazdy go zaraz bedzie mial, coz dobija mnie to ze ze mnie robi sie oszustke

Kobieto ile będziesz ciągła jeszcze tą farsę? Jedyną oszustką tutaj jesteś Ty, najpierw pisałaś z mojego poprzedniego nicka, który zastrzegłaś potem zrobiłaś sobie następny, który zdążyłam przechwycić. Chcesz oszukiwać ludzi proszę bardzo ,nie sądziła,że ludzie są tacy naiwni. A w ogóle miałaś się już tu nie wypowiadać? Przeczysz sama sobie? zdecydować się nie umiesz? :)

Gość Ania23lata orginalna orginalna
Jestes ostatnia osoba, ktora bedzie mowic co mam robic:-) Przeczytaj sb wczesniejsze komentarze i zobacz to komu wierzy. Jprdl jak mozna byc taki chamem i prostatkiem zeby bez zastanowienia pisac, ze to ja oszukuje. Gdzie ty jestes 100% osztutka. Naiwni? Naiwna to ty jestes, poniewaz statasz sie pisac w moim imieniu, z mojej osoby zrobic kogos glupiego... No sorry to dziecinada. Mam dobry pomysl... Idz lepiej na kolanach do Czestochowy i pomodl sie troszeczke. Moze cos oswieci ten mini mozdzek, kto wie. Przyjdziesz, przerosisz, bedzie dobrze. Ja przebaczam ludziom. Moze nawet zostaniemy przyjaciolkami?! Ludzie sie z cb smieja, a ty jak dziecko chore psychicznie masz radoche " Oo jak super, moge sie podszywam i nikt mi nie udowodni kim tak naprawdę jestem" to jest zalosne. Pozdorwienia ......... A jeszcze jedno. Leki wszystkie wzięte?

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
He he, sam już nie wiem, która z Was to ta, co mnie tak oczarowała. A może żadna? Ania nie wykazywała nigdy takiej agresji ;)

Gość gość
Tak pitolom jakby to jedna osoba była

Gość gość
Mmmm, to nawet ty nie możesz rozpoznać prawdziwej Anki :D :D :D

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmm
No nie mogę. Czyżby ta fascynująca Ania, tak szybko się zmieniła??

Wszystko co napisałaś podszywie się zgadza ale...opisuje tylko i wyłącznie Ciebie, skoro tyle agresji w Tobie to może zapisz się na boks albo sztuki walki a nie wyżywaj na ludziach w internecie. Odpisze na wszystkie pytania i rozwieje wątpliwości jak trochę się tu uspokoi :)

Jestem agresywna bo nie moge zniesc tego, ze nikt mi nie wierzy teraz

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Co z wakacjami z nudziarzem, Aniu? :D

Wakacje udane? Dopiero co mowilas ze nie bylam na wakacjach

Kobieto ogarnij się wreszcie, sama to pisałaś podszywając się pod mój stary nick, który mi ukradłaś a teraz dalej próbujesz...jeszcze Ci się nie znudziło? Musisz mieć beznadziejne życie,że chce Ci się tu siedzieć i w to bawić :)

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
No to w końcu jak? Która się gubi w zeznaniach?

Mmmm prosze cie ty mi uwierz chociaz... Czego ludzie tak klamia?!

Gość Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
O rany, drogie Panie! Jednak mam swój typ, ale bez pewności... A która z Was potrafi więcej alkoholu wypić?