Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23lata

TEŻ TAK MIAŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość Ania23lata orginalna
Postawilam ultimatum i skutecznie;-) jak narazie tylko jako chlopak:-D

Starszy pan? Haha 40 lat no spoko;-)

Gość gość
40letni chłopak..........ha ha ha jeblam ze smiechu:-D

Skoro gustuje w taki wieku to dlaczego nie?

Gość gość
Twoja sprawa ale nie liczcie na aprobatę społeczeństwa

bo nie mozna sie rozwiesc tylko zyc w malzenstwie nawet jak jest zle tak?

Gość gość
Ja mam 35 i co? Kocham zone i nie mysle o zdradzaniu jej...widzę nieraz usmiechy kobiet ale mam je gdzieś. Miałaś pecha Droga Anno ze trafiłaś na tego co zdradza. Poczekaj i Ty bedziesz płakać

Oj tam oj tam

Gość gość
A może za pol roku zateskni za zona jak posmakuje życia z Toba? Zle w małżeństwie? A co nagadal,ze pewnie przez nią się popsulo

Ogolnie sie nie mogli dogadac.

Gość gość
Pewnie dlatego ze w głowie mu zaczęła mieszać pewna panienka. jak sama napisałaś poznalas ich w klubie jak jeszcze podobno nie było źle między nimi

Ja mu namieszalam? Ma swoj rozum

Gość gość
Aniu cieszę się że wam się udało,powodzenia.Życie jest piękne jak jest miłość.A zazdrośnicy niech czerwienieją z zazdrości.

Gość gość
Ania powinna byc dumna z tego zwiazku i ze wygrała z zona;-) powodzenia

Gość gość
JEZU LUDZIE CZEGO JEJ GRATULUJECIE?!!!! Zniszczyła rodzine i sama siebie, wiecie jak beda o niej mowic inni? Zrobi jej dziecko a potem zostawi! Tak bedzie. Ale to kara za wszystko, niech te dzieci jej dokuczaja!

Gość gość
Do gość Ty co gratulujesz ma gorzej nap********e we lbie niż ona...porażka

Gość gość
Zazdrościć czego? Jestem mężatką i związek się inaczej buduje a nie na zabieraniu cudzych mężów. Jakbys miała choć troche klasy to byś skreslila na samym początku. Ale nie trzeba było mu do łóżka wskakiwać i zabierać męża i ojca dzieciom. Raczej cię nie g****ił tylko ty chcialas,wiec skoncz p******ic ty durny pustostanie.a jego dzieci niech tobie i jemu życie s******la...w zupełności popieram

Gość gość
O miłości nie masz pojęcia. Poczytaj w słowniku co znaczy to słowo. Więcej mózgu niż ty to ma mój chomik. Takie tepoty należy tępić.

Gość gość
Żal mi ciebie. Jeszcze troche i ciebie zostawi dla młodszej.,albo pójdzie po rozum do głowy i zacznie Zone błagać o wybaczenie ty mala kurwo

Gość gość
Przecież, te twoje dzisiejsze wypowiedzi to pobozne życzenia... Mozna by jeszcze uwierzyć, że jej o tobie powiedział, ale nie w to, że ona tak poprostu się wyprowadzi. Przecież to bzdura. Rozwód ewidentnie byłby z jego winy bo dowody podał jej na tacy. KTO ROZSĄDNY BY TAK POSTĄPIŁ? Oddał cały majątek zonie i odszedł do pukadełka? Jaka kobieta odeszłaby bez walki o mieszkanie? Ona ma 41 lat i nie wyprowadziłaby się tak po prostu bo ją mąż zdradził. Wystawiłaby mu walizki, bo tak robią doświadczone, rozsądne kobiety. Tylko naiwne małolaty mogą uwierzyć, ze żona się wyprowadzi... Autorka fantazjuje, albo to jakiś podszyw.

Gość gość
Moze ta biedna zona nie miala sily na walki o mieszkanie, w trakcie rozwodu moze bedzie chciala to mieszkanie, ale teraz? Moze slaba psychika i tyle. Zbyt duzy cios jak na jeden raz

Gość gość
To tylko pukadelko,nie wymagajmy od niej inteligencji

Gość gość
taa jasne i dzieci zabierze z domu..ucieknie zeby on i jego kochanka wili sobie gniazdko..niech on w********a do kochanki..skpro jest oficjalnie juz jej "chłopakiem" niech sobie zamieszka ze swoja rozlazla p***ą

Gość gość
a ty bys sie wyprowadził/a z własnego domu z dnia na dzień?

Gość gość
Gdybym ja nawalila to tak,ale nie zdradzać i jeszcze kazać zonie się wyprowadzać. Chory jak i jego panienka. A ty obronco Ani podlizuj się do niej to może cię swoją pokojówka zdrobi

Gość gość
Dobre:-)

Gość pop.
robi się coraz ciekawej! :D

Gość gość
Przecież ten rozwód to jakaś bajka;-) tylko nie wiadowmo czy autorem jest adwokat czy Ania...

Gość gość
Czekamy teraz co ta Ania znów napisze:-) ja obstawiam ze jutro powie ze pozew złożony i termin pierwszej rozprawy ustalony..ze zona poszła na ugodę i będzie rozwód bez ozekania o winie:-P

Gość gość
a czy słyszałaś o tym że podobno wszystko co złego zrobisz w życiu wraca kiedyś do człowieka słyszałaś o tym ??? bo chyba nawet takie pukadełko jak ty rozumie że robi coś złego !!!! robisz wiele złego jego dzieciom, żonie .... a on ma tylko zabawę i tyle idiotko opamiętaj się ps poza tym fakt że raz cos zrobił predysponuje go do tego że zrobi i drugi raz tzn wytłumacze ci bo nie wiem jak z twoim intelektem [ raczej marnie ] chodzi tu wszystkim o to że jak zdradził żonkę z tobą to i zdradzi ciebie z inną ... o ile już nie ma was kilku pukadełek