Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23lata

TEŻ TAK MIAŁYŚCIE???

Polecane posty

Gość Ania23orginalnaorginalnal00
Sama jesteś chory człowiek! Nie ja już nie mogę tak dłużej. Ona chce mnie wykończyć psychicznie i pewnie jej się to uda... to musi być jakiś potwór... Proszę was, nie zwracajcie na nią uwagi, bo zamknę topik :(

O co ty prosisz... Ludzie sami wiedza co maja robic idiotko. Jestes po***ana, kto robi takie rzeczy wgl. Idz i nie denerwuj sie bo ci krew z nosa leci. Dlaczego mi to robisz? Juz nie wiem co robic, a dla cb jeszcze jest moze jakies uratowanir np. Zaklad psychiatryczny czy cos, leki ewentualnie

Gość loowelllas
Między laskami naprawdę iskrzy :D

Gość gość
Aniu taka czy inna. A dlaczego nie spędzacie czasu z papugą Robertem tylko na Kafe? To jakaś obsesja?

Sama jesteś pasztet, paskudo!!!!! Widzicie co mi robi? Jak mnie wyzywa i ciągle obraża? Czego ty chcwsz odoe mnie? Daj mi spokój i idz wreszcie stąd dręczycielko!

Ja trochę się uzależniłam od kafe :) :)

Gość loowelllas
Jak wyglądacie dziewczyny? Jest na czym zawiesić oko :D Bo w żadne "pasztety" nie wierzę;)

Gość gość
Trochę widać to uzależnienie. Wkrótce Kafe stanie się ważniejsze od adwokata. Uważaj dziewczyno, bo to wciąga tak jak alkohol ;)

Widzicie jaka żyrafa! Kto chciałby taką wielką kobyłę? Ja jestem drobną blondynką, 165/47, piwne oczy. Robert nigdy nie wybrałby brunetki!!!!!!!

Gość loowelllas
Czyli obie jesteście w moim typie :D Bo każda ładna dziewczyna jest w moim typie ;)

Ty to nawet w porządnych szpilkach nie pochodzisz, bo będziesz wyglądać jak karykatura z głową w chmurach. Faceci wolą drobne babki, a Mój Robert to już z pewnością. A jego żona ma akurat włosy brązowe kretynko.

Gość loowelllas
No dziewczyny, muszę się pożegnać, ale będę zaglądał. Nie wydrapcie sobie ślicznych ocząt. Narka!

Jak karykatura? To sobie zobacz jaki wzrost maja modelki:-) wtedy pogadamy... Faceci wola drobne i niskie? To tak jezeli ma 150 cm to owszem. To kwesita gustu idiotko!! Tak ty wiesz ze ona ma brazowe, ty nawet nie jestes w stanie sb jej wyobrazic ani jego

Taka jak ty to musi mieć koszykarza, bo normalny facet 180-185 takiej ogromnej baby nie zechce. Szpilki 12 i już masz pod 190. To groteskowe i wręcz nieapetyczne! Garbisz się na imprezach, żeby wygłądać normalnie??? Robert ma 178 i jak mógłby być z taką olbrzymką???? No jak??????????

CZEGO ja ci mogę zazdrościć? Głupoty? Beznadziejnego wyglądu olbrzymki? Włosów jak u czarownicy? Jak on się musi czuć, jak ty w szpilkach nawet 10 masz 184 i jesteś wyższa od niego? Który facet to lubi? Robert lubi mnie przytulić i wziąć normalnie w ramiona, a nie wspinać się na palce.

Gość gość
Ja mam 182 i rzeczywiście 174 to dla mnie trochę zbyt dużo, no ale ja uwielbiam szpile, a nie wszyscy to lubią. Jak nie nosisz, to Twój wzrost jest ok. A 165 w szpilkach to też fajnie :) Nie kłóćcie się tak zawzięcie, bo każda z was pewnie fajnie wygląda i dla gościa nawet 175 byłyby odpowiednia. :)

Robert dzwonił :D Wychodzę na lancz :D Pa :D :D

Lunch, pasi teraz? Nie zepsujesz mi humoru już dziś. Mam randkę :) :) :)