Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dno

Polecane posty

Gość gość

30l, zero znajomych, komp, tv, net. pelno ciuchow w szafie na jakies wyjscia na miasto,nawet kasa by sie znalazla, nie ma z kim, ryczec mi sie chce, mam potwornego dola ostatnio :(

Gość gość
dodam DDA, domatorka,chcialabym miec psiapsiolke od serca, ale nie mam z kim nawet pobiegac, odbieraja mnie jak odludka

Gość gość
ja mam to samo ciuchów już nawet nie noszę tylko w sportowych rzeczach łażę bo wygodniej zatem nie łąm się kochana takie czasy dzisiaj ludzie są winni takich relacji

Gość gość
Mam podobnie, 29l. w szafie trochę fajnych ubrań, pełno butów, bo lubię wydawać ostatnie grosze na ubrania, a nie mam nawet gdzie w tym wychodzić bo jestem samotna, nie mam nawet znajomych :O I tak cały czas siedzę w domu.

Gość gość
to trzeba jakos zmienic....:-D powodzenia takie mlode dziewczyny w domu!

Gość gość
wlasnie, tego bede zalowac i juz zaluje.10lat w domu, teraz leca kolejne, inni w tym czasie poznawali 2 polowki, bawili sie, a ja co... dno

Gość gość
a ja wlasnie zmarnowalam mnostwo czasu na facetow a i tak g.... z tego mam, dlatego koniec z facetami, teraz bede zyla egoistycznie, sama dla siebie. Tylko czasem by sie wyszlo gdzies z kims, ale nie ma kim :/

Gość gość
najbardziej doluja mnie te malolat, od 10wzwyz,,, same pary, widac, ze fajnie im razem

Gość gość
typowe kobiety chca ..nie chca...a moze ?

Gość gość
jak nie chcą ? chcą ! tylko jak to zrobić ??? jak te co chcą to albo daleko mieszkają albo się nie znają a ci co w pobliżu to nie chcą :) albo się nie nadają

Gość gość
tak to problem ....nalezy to jakos zgrac..bo inaczej smutek i zgryzota :-D Pomylscie troche.... powodzenia!