Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Przyglądają się wam przez neta - LCD i PLAZMA

Polecane posty

@"Ok, bede sie bardziej malowac." X - takie komentarze są dla mnie pocieszające...

Gość gość
Nikt go nie podglada ;) to jakis przyglup.

to może być każdy. Nawet twój sąsiad. Mnie podglądają ludzie z pracy. X Was też mogą podglądać ludzie z pracy, sąsiedzi czy inne osoby...tu chodzi o normalnych ludzi. X Wiem że u mnie na wiosce ludzie ze straży podglądają innych tym programem i się bardzo podniecają tym.

Gość gość
Pocieszylam cie? To dobrze :) jak juz mnie ktos podglada to chce wygladac perfedkcyjnie :)

Gość gość
*perfekcyjnie Sasiad mnie podglada? Pojde sie zapytac :D wyzwie mnie od wariatek, ale to niewazne.

bo mi właśnie chodzi o to żeby ludzie widzieli że jak siedzą przed laptopami to są podpatrywani przez innych. Tzn. "nie mogą czuć się swobodnie"

Gość fdgfggs
"alfred789 Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X" Ludzie z Wrocławia stanowczo dementują i polecają wizytę u psychiatry oraz praktykę w fabryce LG która produkuje matrycę już chyba dla wszystkich marek.🖐️

"Ludzie z Wrocławia stanowczo dementują i polecają wizytę u psychiatry oraz praktykę w fabryce LG która produkuje matrycę już chyba dla wszystkich marek." X Produkują czy składają - może oni tylko skręcają. X to że ktoś skręca monitor to nie znaczy że wie jak on działa od środka( nie zna jego budowy strukturalnej)

Gość mariush maks kolanko
Chyba przedawkowałeś Davida Ickea lub kogoś w tym stylu

ludzie nie słuchajcie tego że ja jestem jakiś chory - mówię wam prawdę a oni chcą was zmylić. X Uwierzcie mi.

Gość mała czarnaz bez mleka
Mój młynek do kawy ma ukrytą bron jądrową wewnatrz silniczka.

to że ktoś skręca monitor( pracuję w fabryce LG) to nie znaczy że wie jak on działa od środka( nie zna jego budowy strukturalnej)

Gość fdgfggs
K***a, co za debil. W takim razie który przewód w kablu HDMI przesyła obraz w drugą stronę i co się z nim dzieje gdy dotrze do karty graficznej w moim komputerze.

A mnie sie wydaje że on ma rację. Kiedys miałam pewną sprawę i przemodliłam całe popołudnie w tej intencji a dzień później "ukryta prawda" z tego forum napisała wątek w pierwszej osobie o tym, jak to ona modli się zaczynając od koronki o 15 i potem opisała całą moją modlitwę. W każdym razie jeśli Alfred ma rację i przy włączonym necie nie można czuc się swobodnie nawet u siebie, to sprawa jest skandaliczna. Kamery mam zasłonięte.

Gość gość
Zbieg okoliczności świrusko.

@"W takim razie który przewód w kablu HDMI przesyła obraz w drugą stronę i co się z nim dzieje gdy dotrze do karty graficznej w moim komputerze. " X Takich szczegółów to ja nie znam i nie będę się w to wgłębiał jak to wszystko działa ale wiem że ludzie z pracy mnie widzą i słyszą jak jestem przy laptopiku.

to moze byc podoba "miejska legenda" jak to, ze po ciemnej stronie ksiezyca zyją reptalianie i jakies istioty które kontrolują ziemie i stworzyły religie na swiecie i ludzka rase.

A mnie sie wydaje że on ma rację. Kiedys miałam pewną sprawę i przemodliłam całe popołudnie w tej intencji a dzień później "ukryta prawda" z tego forum napisała wątek w pierwszej osobie o tym, jak to ona modli się zaczynając od koronki o 15 i potem opisała całą moją modlitwę. W każdym razie jeśli Alfred ma rację i przy włączonym necie nie można czuc się swobodnie nawet u siebie, to sprawa jest skandaliczna. Kamery mam zasłonięte.

nie przestanę o tym pisać bo chcę aby ludzi się o tym dowiedzieli że są podpatrywani. Wiem że to co mówię to prawda. X Powiem ci nawet że ja teraz po odłączeniu laptopa chowie go do szafy i odłączam prąd jak chcę się poczuć trochę swobodnie w pokoju. X

ten gość trolluje też na innych forach> nie mozliwe wiec, ze pracuje dla kafeterii czy o2, nie chodzi tu raczej o reklamy http://forum.gazeta.pl/forum/w,62,145580137,,Podpatrywanie_ludzi_przez_LCD_i_Plazme.html?v=2

Powiem ci nawet że ja teraz po odłączeniu laptopa chowie go do szafy i odłączam prąd jak chcę się poczuć trochę swobodnie w pokoju X Bo czego oko nie widziało i ucho nie słyszało - tego sercu nie żal !!!

Gość gość
Ale świr :D

a teraz zapytam na poważnie i udam, ze ci wierze. skoro mozna miec zmienny IP to jak oni sie namierzają ciegle?

już o tym pisałem że ten program przeczesuję bazę danych każdego dostawcy neta. X Mnie ludzie z pracy też namierzyli pomimo że mieszkam od nich daleko? Pytanie jak dobyli moje IP. X Otóż mieli moje dane adresowe z Curriculum Vitate i to zapodali do tego programu który znalazł po tych danych mojego dostawcę neta i się od mnie podłączyli.

ale to sa jakies hakiery?

Gość gość
Leki brać!

już o tym pisałem że ten program przeczesuję bazę danych każdego dostawcy neta. X Mnie ludzie z pracy też namierzyli pomimo że mieszkam od nich daleko? Pytanie jak zdobyli moje IP? X Otóż mieli moje dane adresowe z Curriculum Vitate i to zapodali do tego programu który znalazł po tych danych mojego dostawcę neta i się od mnie podłączyli.