Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Przyglądają się wam przez neta - LCD i PLAZMA

Polecane posty

Gość alfred789

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

jak zostałem zatrudniony w obecnej firmie to wszyscy mnie podglądają w domu mimo że mieszkam od nich w odległości 40-100km. X Znam też ludzi z Wrocka którzy podglądają mnie w domu - a mieszkam od nich ponad 500km. X Jak zakładacie topic na kafe czy innym forum to oni mogą was namierzyć po linku bo ten program do podglądania przeczesuję bazy wszystkich dostawców neta.

Gość ale bekkkka
dobra bzudra:)

Gość ale bekkkka
jakim cudem zwykły ekran LCD moze byc kamerą? wez to wytłumacz- to jest technicznie niemozliwe

Gość ale bekkkka
niz uzywać komputera z kamera i tyle w temacie :)

to nie bzdura bo nie każdy ma ten program do podglądania i nie każdy o tym wie. X Podglądacze się z tym nie obnoszą bo to jest tajna sprawa - coś jakby polowanie...... X Wiem że u mnie na wiosce ludzie ze straży mają ten program i mogą namierzać, śledzić i podglądać innych z drugiego końca polski. X Tak że to prawda.

mnie się też z początku wydawało że to ta mała kamerka ....ale odkryłem z czasem że kamerą jest cały ekran monitora LCD. X Miałem zaklejoną kamerkę o oni nadal mnie widzieli i słyszeli - więc co wy na to?

Gość ale bekkkka
ca a matryca lcd ekranem? to jest jakis nonsens

Podglądaczy generalnie podnieca takie potajemne podpatrywanie innych. Dzięki temu mogą się nawet dowartościowywać w pewien sposób i wzajemnie adorować.... X To ich kręci gdy mogą widzieć(nawet z daleka)osobę której wydaję się że jest za kurtyną a w rzeczywistości jest na scenie.

Gość ale bekkkka
technicznie nie ejst mozliwe aby ekran LCD i matryca ciekłokrystaliczna przekazywała obraz- krecicsz beke , czy nudzi ci sie i chodzi o reklamy na kafe?

skoro mnie widzą to jest możliwe - skąd wiecie co jest tak naprawdę zaszyte w tych LCD. To wiedzą tylko ich producenci. X Informację na wikipedi są niewiarygodne.

Gość ale bekkkka
no a ja pracowała dla sharpa a mój znajomy koreanczyk mieszkajacy w lublinie- to jest technicznie niemozliwe

Gość ale bekkkka
znam goscia który zna goscia któy pracuje dla smasunga.to jest niezmozliwe technicznie. nie opowiadaj zbzdr. ktos cie sie włamał do komputera po prostu i wie co robisz ale nie moze cie wiedziec

możliwe i wydaję mi się że dla tych którzy się na tym znają to jest nawet bardzo proste do wykonania technicznie. X Tak jak napisałem - współczesna. technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo.

nikogo nie znasz - tylko bzdury pleciesz. X Nie chcesz aby ludzie się dowiedzieli dlatego mówisz że to niemożliwe. X A ja ci mówię że to jest możliwe i twa już od kilku lat w polsce. X

Gość ale bekkkka
kim jestes z wykształćenia i dla kogos pracujesz? moze załozyli cie jakis podsłuch, nie siesj fermentu. to jest technicznie niemozliwe. zwykły monitor lcd nie przenosi w drugą strone obrazu

Gość ale bekkkka
a na islandii tez to trwa?

przenosi bo spotkałem ludzi w różnych miastach którzy się tym zajmowali. X min. w Lublinie, Wrocku, Rzeszowie, Krakowie a nawet w Biłgoraju.... X

Gość ale bekkkka
ta moze palikot sie tym zajomwał

Gość ale bekkkka
powatarzam zwykły monitor LCD . matryca ciekłokrystaliczna nie moze przekazywac obrazu w drugą strone jak lustro. - to jest nonsens. moze oni włam zrobili do kompa i po prostu wiedzieli jaki strony interentowe ogladasz itp.stad cos tam o tobie wiedzieli.

jest możliwe - nie chcę przytaczać pewnych faktów tu na forum ale zapewniam cię że jest to możliwe.

Gość gość
Serio? Niech sie patrza ;) przez sedes? stalking jest karalny z tego co wiem.

Gość ale bekkkka
taaa jassne a gdzie ty pracujesz, ze tak cie wszysy szpiegują

Gość gość
I co ciekawego byloby na tym obrazie?

Nie ważne gdzie i co - oni nie patrzą tylko na mnie ale i na WAS i ja to wszystko piszę dla WAS aby was OSTRZEC.

Gość gość
Ok, bede sie bardziej malowac. :D

Gość mariush maks kolanko
a kto to podlada? agenci słuzb wywiadowczych?