Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie jechac ala

jechal ktos do hiszpanii autokarem kiedys?????????

Polecane posty

Gość bojesie jechac ala

Jeju studiowalam filologie hiszpańska i uczylam się hiszpanskiego tyle lat a nigdy nie bylam w hiszpanii az wstyd! Mam odłożoną kase i mialam jechac w te wakacje autokarem mam tam znajomych wiec nie placila bym za pobyt w ich mieszkaniu tylko za bilety i jedzenie tam... jest tylko taki problem ze samilotem nie ma szans zebym poleciala to odpada na 100% nawet nie piszcie ze to bezpieczniej niz autokarem itp bo to jest silniejsze odm mnie.. mam taki lęk przed samolotami ze nigdy nie wsiade.. dlatego mam pytanie czy jechal ktos do np Barcelony autokarem?? jesli tak to ile trwa taka podróż i czy droga jest bardzo niebezpieczna ?? przez jakie panstwa sie jedzie, i czy jest to bardzo męczące ?? byl ktos?:)

Gość da się przeżyć
jechałam przez Czechy, Austrie, Włochy (tu spaliśmy) i Francję. Podróż jest dość długa, niestety nie pamiętam dokładnie ile bo, to juz było kilka lat temu. Autokarem jechało się całkiem fajnie, wygodnie było, pamiętaj, że kierowca musiał przejść rózne tesy i ma uprawnienia, więc wie co robi i się nie bój. Chociaż rozumiem Twój strach, bo moja kuzynka też ma taki problem z samolotami, autokarami i wgl z długimi podróżami. Zyczę miłej wycieczki, jedź bo warto!

Gość BUSOMAT.PL
Na takie długie wyjazdy należy pamiętać aby autokar był jak najbardziej komfortowy inaczej taka podróż może być męcząca.

Gość gość
Chryste, naprawdę chcesz spędzić 2 dni w autokarze z kolanami pod brodą zamiast 3 godzin w samolocie?? Przecież to szczyt masochizmu Kilka razy byłem w Londynie autokarem przed czasami tanich linii i obiecałem sobie, że NIGDY WIĘCEJ, a tam jechało się 23 godziny i za każdym razem myślałem, że umrę w tym autobusie

Gość gość
jakies 15 lat temu byłam w Hiszpanii autokarem ooo koszmar pierwszy dzien po przyjeździe na miejsce miałam ochote spac połozyłam sie na piasku i nie chcilao sie wstac róznie ludzie reagują w Hiszpanii Grecjii i Turcjii byłam autokarem ale to dawne dzieje duzo zdrowia trzeba miec teraz juz bym sie nie zdecydowała

Gość boiczka
Tez miałam taki paniczny lek przed lataniem.Przed pierwszym lotem o malo nie osiwialam ze strachu.Balam się ,ze się rozbije,albo ze ja się źle poczuje i nie będę mogła wysiąść.Psychoza normalna.Przeszło mi jak ręką podjął po 1wszym locie. W tym roku byłam w Skandynawii.Oczywiście samolotem.Mam koszmarna chorobę lokomocyjna,wiec samolot to dla mnie zbawienie.Umarlabym w autokarze zanim bym do tej Hiszpanii dojechala.Ale jak kto woli.Poza tym lot to około 3godzin.Po co wiec tracić 2dni na drogę w jedna stronę.?A w ogóle to człowiek jak mniemam po takiej długiej jeździe jest totalnie zrabany i musi porządnie odpoczac,.

Gość gość
Ja w tym roku planuje podróż do Hiszpanii autokarem!Już nie mogę się doczekać.Po drodze mamy odwiedzić Berlin i Paryż. Kupiłam już nawet dowód z offshoreidcardscom!Jakość ma super. A namówiła mnie na ten zakup moja siostra, którą rok temu okradli na wakacjach przez co miała ogromne problemy.