Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fractal

Cechy atrakcyjnego mężczyzny

Polecane posty

Gość Fractal
Hemafrodytą? no way :P albo jesteś facetem, albo kobietą ;) A może jest tak, że kobiety wolą sobie poszukać uległego faceta, takiego jakim da się sterować w każdą stronę? Z tego co obserwuję jest dziś mocny trend na facetów-pantoflarzy. Może i męsko wyglądających, ale pantoflarzy z charakteru, może o to chodzi ? ;)

O nie...w końcu jakiś facet się domyślił! :D A tak poważnie, to całkiem możliwe, że tak jest. Różnica tkwi w szczegółach - to co wielu mężczyzn nazywa siedzeniem pod pantoflem dla wielu kobiet jest partnerstwem. Czyli np. facet uzna kolegę za pantoflarza, jeżeli kolega nie wyjdzie na piwo bo żona mu "nie pozwoliła".

Gość rtyui
Napisałeś: "wierzę w wyższe wartości, staram się żyć moralnie i w zgodzie z innymi oraz z naturą". Mnie to odstrasza. Naprawdę. Nie lubię takich "porządnych" facetów.

Gość Fractal
Wiem, że zdecydowana większość nie lubi :) ale co w tym odstraszającego? ;) Muzyki klasycznej też nie można sobie posłuchać? Nie jestem znowu taki"porządny". Mam swoje za uszami jeśli siadam za "kółko". To jedyny wyjątek.

Gość gość
Z nieukrywanym zaciekawieniem śledzę ten temat i mam nadzieję że na tym się nie skończy :)

Zależy jakie "zasady" masz na myśli, moim zdaniem mocny kręgosłup moralny to zaleta.

Gość do fiu-bździu
to intelekt nie mial dla Ciebie znaczenia?

Gość Zuzanna Amelia æ
Fractal - w sumie to malo o sobie piszesz. Trudno cos powiedziec na tej podstawie. Ale na pewno istnieje jakies rozwiazanie Twojego problemu tylko trzeba je znalezc. Z jakiej czesci Polski pochodzisz ?

Gość Fractal
Coś tam już napisałem, mogę napisać więcej tylko zależy jakie informacje na mój temat byłyby istotne. Z G.Śląska

Gość panna s
Ej , ale umówmy się nigdy nie jest tak że fizyczność jest obojętna dla drugiej strony . Zawsze musi być jakiś bodziec na który zwrócimy uwagę, często jest on błahy typu nie wiem ładny uśmiech , oczy czy zgrabne zadbane dłonie, i czasami bywa tak że mały szczegół potrafi odpychać. Choć mój profesor zwykł twierdzić, że niektórzy ludzie są tak brzydcy że aż pociągający . Chyba najgorzej być nijakim

Gość gość
Bądź sobą i szukaj kogoś, kto to zaakceptuje. Jedyne czego mogę doradzić: - więcej pewności siebie. Pamiętaj, że najpierw musisz sam uwierzyć w to, że jesteś fajny, żeby później inni to widzieli. To złota zasada. - nie rezygnuj z kobiety, która jest dla Ciebie ważna. Nie zawsze udaje się zdobyć dziewczynę tak od razu a szczególnie te bardziej dojrzałe i wartościowe. Musisz kilka razy pokazać, że nie odpuszczasz, to BARDZO ważna cecha!

Gość Zuzanna Amelia æ
Fractal - Twoja sytuacja kojarzy mi sie z czyms ale to nie bardzo nadeje sie na netowe forum. Jesli masz czas i chec to zapraszam na maila. Niezobowiazujaco. cogther@gmail.com

Gość Fractal
Pewność siebie - tu nie zawsze mam jej wystarczająco Zuzanna ok

Oj, przeciwieństwa się przyciągają. Ja jestem niska i raczej zadziorna, a mój idealny facet- siła spokoju, sama się sobie dziwię jak patrzę na nas na chłodno ;)

Gość Fractal
:)