Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueberryQueen

Mało jest teraz ciekawych mężczyzn

Polecane posty

Gość BlueberryQueen

Większość to nudziarze, którzy żyją tylko pracą, studiami, netem, TV, pozbawieni bardziej interesujących zainteresowań. Do bólu uporządkowani, grzeczni, zbyt racjonalnie podchodzący do wszystkiego, po kątach użalający się gorzej niż baby. Zanika ceniony przeze mnie typ mężczyzn zaangażowanych, charyzmatycznych, niepokornych, którzy mają swój świat i oddają się swoim pasjom. Może i mężczyzn nie brakuje, ale takich, którzy mogliby zaintrygować na dłuższą metę brakuje. Przynajmniej tak jest u mnie. Trudno mi spotkać indywidualistę, który żyłby inaczej niż reszta.

Gość BlueberryQueen
Czy wy, dziewczyny, też tak odbieracie facetów w waszym otoczeniu?

Gość gość
niepokornych ? nie wiesz co mówisz, ja byłam z takim indywidualistą i sama zerwałam, robił co chciał a ode mnie wymagał bezwzględnej wierności, nawet nie mogłam się z kolegą spotkać. A poza tym tylko d**y w głowie. Teraz szukam właśnie spokojnego z zasadami.

Gość gość
i co z tego że będzie walczył o ciebie jak lew, jak mu się zniudzisz spokojnie , bez wahania pójdzie za inną, no i faktycznie będzie miał swoje zainteresowania np. seks grupowy. Bo tacy którzy szukają wrażeń szukają ciągle większych.

Gość gość
ja spotkałam takiego ciekawego i jestem za nudna dla niego :(

Gość j3eo2je
Ja długo byłam sama. Poznałam fajnego faceta z pasjami itd. Wiec mozna znalezc jeszcze fajnych kolesi.

Gość gość
Większość to nudziarze, którzy są uporządkowani, grzeczni, racjonalnie podchodzący do wszystkiego ggg To raczej zalety. Ale ty chcesz złego faceta i narzekasz, że są porządni!

Gość gość
wy za to nie czerpiecie z filmow, szkoda tylko ze w waszych wszyscy sa nago...idioci

Gość BlueberryQueen
Marzę o takim mężczyźnie, bo sama taka jestem. Niezależna, niespokojna, stale poszukująca, wrażliwa, angażująca się w różne projekty, inicjatywy, pragnąca wszystkiego spróbować w życiu. Mam swoje zasady i cieszę się, gdy ma je też mój wybranek. Ale to nie neguje potrzeby poszukiwań, odkrywania nowego. Spontaniczność to świetna cecha.

Gość BlueberryQueen
Nie chcę złego, tylko bardziej niezależnego, mającego swoje zdanie! Czy taki nie może być wartościowy?

Gość BlueberryQueen
Sorki, ale od telenowel wolę amerykańskich trampów ;)

Gość gość
Ty po prostu szukasz kogoś do seks układu.

Gość BlueberryQueen
Sam szukasz! Wszystko sprowadzasz, k***a, do zaspokajania fizycznych podniet i nie jesteś w stanie, że są jeszcze osoby, które myślą inaczej! Jestem zwolenniczką stałych związków ludzi, których łączą wspólne pasje, zamiłowanie do podróży, do podejmowania wspólnych inicjatyw społecznych. Czy tak trudno to zrozumieć?

Gość BlueberryQueen
Przepraszam za mocny ton, ale drażni mnie takie ograniczone myślenie. Tymczasem chodzi o to, żeby razem działać, żyć interesująco. Bo tego, niestety, brakuje. Mówię "autostop" to się, cholera, dziwią.

Gość gość
niepokorny, niegrzeczny i szukający ciągle czegoś nowego, myślący nieracjonalnie - sorki to nie jestem ja

Gość BlueberryQueen
Bywa.

Gość gość
podstwa to żeby mamusi się nie żalił i nie zdawał codziennego raportu ze wspólnego życia

Gość BlueberryQueen
To też :) Ma być sobą i nie tłumaczyć się ze swoich wyborów i marzeń.

Gość gość
Ja -->Facet Utrzymujący sie głównie z hazardu mam w d*p..ie ogólną społeczność wali mnie też ten cały system państwa.Trzeźwo widzący rzeczywistość.Chodzacy wlasnymi drogami.Samotny z wyboru..

Gość Blueberryqueen
Szkoda, że temat umarł. Chyba źle się zrozumieliśmy...

Gość gość
wiekszosc facetow to lenie, nienawidze takich:O ktorym sie nic nie chce, nie wykazuja inicjatywy, a najgorsze, ze jak zdobeda kobiete to juz tylko leza i czekaja na zarcie i seks