Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooooooon

Pół roku temu zrobiłam łazienkę-moja teściowa robi TAKĄ SAMĄ,Wkurzyłybyście sie?

Polecane posty

Gość boooooooon

Tak jak w temacie. Pół roku temu zrobiliśmy z mężem łazienkę. Długo nad nią myślałam, kombinowałam, projektowałam. Jest dla mnie idealna. Dziś dowiedziałam się, że moja teściowa robi remont i robi takie same lampy, taką samą kabinę prysznicową, taki sam panel prysznicowy i 80% takich samych płytek. Dobrze, że wanna jej się tam nie zmieści, bo pewnie też by była taka sama? Wkurzyłybyście się? Jest taki wybór, tyle wszystkiego, czemu musi robić tak samo ????

Gość napiszę tak....
a gówno mnie to obchodzi

Gość gość
twój problem jest dla mnie śmieszny może spójrz na to inaczej - to że "ukradła" Ci łazienkę znaczy że masz świetny gust i teściowa to potwierdza

Gość gość
Też mi problem. Widać podoba się jej twoja łazienka. Uważa, że masz dobry gust. Powinnaś się cieszyć.

Gość wkurwiony dzieciak
p********a artystka:D

Gość gość
Nie wymyślaj powodów do kłótni , bo nie ma o co się wkurzać.

Gość gość
to komplement ;P

Gość boooooooon
No to jestem dziwna, bo mnie się to nie podoba.

Gość boooooooon
Ja się nie chcę kłócić, bo nigdy nic do niej jeszcze nie miałam. Ale to mnie wkurzyło...

Gość gość
mozna powiedziec ze cos o tym wiem. tez bym sie wkurzyla i to normalne. moja mama kilka lat temu po przeprowadzce do obecnego mieszkania sama sobie wymyslila, dlugo sie trudzila myslala,projektowała wiekszosc pomieszczen a taka larwa-sasiadka przylazła niby pod pretekstem odwiedzin, sprytnie wypytywała o szczegóły i co sie okazalo chamsko spapugowala nasze mieszkanie!!! kolejna ciotka nawet smiesznie to wyglada zauwazyla u mamy zlota bransoletke-poszla na bazar i kupila pozlacana za 10zl i dumnie ja nosi :D zauwazy jakies firanki czy obraz to jest to samo.lazi po miescie az znajdzie.juz nie wspomne ze gdy odremontowywali pokoj wysrroj zrobili taki sam lacznie z meblami. to jest wkurwiajace bo ktos ma pomysl i chce miec ladnie a inny bezmyslnie zgapia. taka ulomnosc

Gość kkkkjjj
jenyy, niech se robią łazienki, kupuja to samo, dajcie spokój...wrzuccie na luz

Gość boooooooon
Ale dlaczego tak samo ?? Jest taki wybór, ja się tak nagłowiłam, chciałam mieć tak jak mam, a ona po prostu przyszła, zobaczyła i robi tak samo...

Gość kkkkjjj
zastanów się...Twoja złość nic nie zmieni, to tylko zabiera Tobie energię, nie warto...nie zmienisz juz tej łazienki. Pomysl ze taka sama nie jest bo nie ma wanny:0)

No i co z tego że chce mieć taką sama łazienkę?! Podła suka z ciebie, nie ma co! Ja bym się cieszyła że tesciowej podoba się wystrój mojej łazienki i będzie miała równie ładnie jak ja mam!

Gość gość
widocznie twoja jej sie tak spodobala, ze chce taka u siebie, to chyba nic złego?? Dla mnie żaden problem.

Gość boooooooon
Ja się cieszę, że jej się podoba, ale nie rozumiem jak można zrobić sobie tak samo.

Gość boooooooon
Wybitnie dziś tolerancyjni i wyrozumiali jesteście. Niesamowite.

Gość gość
bo wypowiadaja sie ci co mieszkaja w byle jakich mieszkaniach i chetnie by od kogos spapugowali wystrój, to sie nazywa plagiat!

Gość boooooooon
Kurcze, marzyłam o tej łazience kilka lat, od początku małżeństwa. Włożyłam w nią całe serce, latałam, szukałam, zmieniałam, stworzyłam miejsce moje, własne, dla mnie wyjątkowe. Boli mnie, że ona tak o robi tak samo. Może jestem głupia, może dziwna, nie wiem, może. To nie jest, że kolor podobny, to nie jest że coś tam podobne, to jest w zasadzie każdy MÓJ element skopiowany....

Gość gość
Autorki,Ty tak naprawdę?Czy to prowo?:

Gość boooooooon
Jesteście śmieszni z tym prowo, we wszystkich tematach tylko prowo i prowo...

Gość gość
przeciez napisalam autorka ze mialam taki sam przypadek. po co sie przejmujesz durnymi wpisami osob ktore naleza do pokroju twojej tesciowej i mojej sasiadki/ciotki

Gość gość
problem z du.py TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Gość boooooooon
No, jedna osoba chociaż trochę rozumie co czuję :) Mnie to strasznie męczy....

Gość gość
autorko*

Gość gość
Juz teraz nic nie zrobisz... Wiem ze boli ale trzeba olać,albo po prostu nie wpuszczac jej do mieszkania:)

Gość gość
A to już na 100% podjęta decyzja ze strony teściowej? Może zaproponuj jej ,że pomożesz jej w projektowaniu łazienki wg jej gustu?

Gość gość
nie widze problemu to raczej komplement

Gość boooooooon
Mąż dziś był u niej coś oddać i widział projekt. Od poniedziałku przychodzą fachowcy.