Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooooooon

Pół roku temu zrobiłam łazienkę-moja teściowa robi TAKĄ SAMĄ,Wkurzyłybyście sie?

Polecane posty

Gość gość
losie kobieto masz problem, niech cie jeszcze zareklamuje, jaki dobry gust masz przy dekoracji to moze nowy fach i klientow bedziesz miala, a ty beczysz...

Gość boooooooon
Mam dobry fach i łazienkę dla siebie. Nie potrzebuję reklamy i nowego zajęcia...

Gość gość
a mówią, że naśladownictwo jest najwyższą formą uznania.. a tymczasem autorka rozczula się nad swoim wymarzonym od lat sraczem.. tak tak, teściowa, to bestia. proponuję przystąpić do programu ochrony świadków, zmienić tożsamość i przestać wpuszczać potencjalnych odgapiaczy do mieszkania, czyli w praktyce wszystkich. i nie zapomnij wytruć panów od układania kafli i montażu sedesu, bo oni też mogą"odgapić" albo opowiedzieć sąsiadom i klops dziecinna jesteś i masz z doopy problemy

Gość boooooooon
Spoko, panowie, którzy nam kładli kafelki nie są od doradzania jak kto ma urządzić łazienkę. Poza tym chyba nikt nie jest taki głupi, żeby robić dokładnie tak jak mam ja. A moja teściowa? No cóż, swoje jej itak powiem.

Gość gość
ty glupia babo.

Gość Łazienka opatentowana
Trzeba było opatentować tę łazienkę. :D Robisz z igły widły. Co ci szkodzi, że teściowa będzie miała taką samą?!

Gość gość
Nie wkurzylabym sie, bo mi takie rzeczy zwisaja. Pewnie jeszcze bym jej pomogla dostosowac projekt do jej lazienki i cieszylabym sie ze jej sie podoba :)

Gość gość
Autorka to pewnie zycia poza ta lazienka nie ma i dlatego to takie wazne :)

Gość gość
ja bym się wkurzyla i to mocno, owszem rozumiem ze podoba sie ale dlaczego odgapiac:p, mozna pochwalic i zrobic po swojemu

Gość gość
No a ta lazienka to tak zaprojektowana z glowy??? Nie wierze :) Pewnie jedna z druga kupuje wszelkie pisemka 'designerskie' dla 'inspiracji' (znaczy kopiowania), a pozniej mowi ze sama zaprojektowala... hehehe

Gość boooooooon
Nigdy w życiu nie miałam w ręku żadnej gazetki z łazienkami ani katalogu, ani nic z tych rzeczy. Jedyne przykłady łazienek widziałam w marketach, ale żadna nie wyglądała nawet trochę podobnie, bo ja mam połączone 3 kolekcje kafli...

Gość gość
Cieszyłabym się, że mój projekt inspiruje inną osobę.

Gość gość
też mnie obrzydza gdy inni mnie naśladują bo to znaczy że nie mają własnego rozumu, charakteru i wyobraźni. Niestety często mi się to zdarza. Przyzwyczaj się. Akurat teściowa to starsza pewnie kobita i pewnie nie chciało jej się wymyślać i kombinować, chociaż fakt nieco kiepsko sie stało ;) no ale tak czy siak, pokora nakazuje żebyś zrozumiała, że mimo wszystko JEST to problem z D**Y. :)

Gość arkaddddddddddia
ale ty jesteś płytka, chryste przenajświętszy... straszny babon z ciebie jakby łazienka twoja i teściowej to było centrum wszechświata żal mi ciebie, jakie smutne, prymitywne życie musisz mieć

Gość gość
taki babon z autorki bo ona chce mieć wszystko NAJ i wkurza ją że inni też sobie chcą zrobić ładnie ,A TO PRZECIERZ ONA MA MIEĆWSZYSTKO CO NAJLEPSZE no bo jak to ? jakby była choć trochę tak inteligentna jak zazdrosna może wpadła by na to by " doradzić" teściowej coś może trochę innego, a bardziej dla niej optymalnego, ale założę się ,że ona nie z tych co komuś dobrze doradzą ani już tym bardziej dobrze życzą .Mega ego i tak można to opisać stad się bierze problem z wielkiego wypasionego egoizmu.

Gość gość
widocznie jesteś walnięta. Ja bym się cieszyła ze ktoś ode mnie zgapia, znaczy że masz fajny gust. Ale tylko samolubni ludzie zachowują się tak jak Ty

Gość gość
Robicie z******ty raban,gdy na imprezie jakas laska ma taka sama kiecke jak Wy,a po autorce jedziecie hipokrytki?

Gość Juliette80
o kochana, kipiałabym ze złosci :D ja dopiero projektuję swoją wymarzoną łazienkę i mam nadzieje, ze moja tesciowa nie wpadnie na genialny pomysl kopioania mojego pomysłu.... :D

Nie :) Cieszyłabym się,że jej się moja łazienka podoba i byłabym dumna,że uważa mój gust za dobry :)

Gość gość
dobra poka tą łazienkę zara ocenimy

Gość gość
Autorko a gdyby Twoja rodzicielka skopiowała Twoją łazienkę to też byś robiła takie halo?