Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula_99

Diety,która dieta najlepsza

Polecane posty

Cześć,mam 14 lat i chce schudnąć 18 kg w jak najszybszym czasie,maksymalnie do początku listopada To są moje wymiary: Waga: 73 kg :( Wzrost:172 cm chciałabym schudnąć ale nie lubię zbytnio biegać czy robić brzuszki ale wiem że jak chce się schudnąć to trzeba się ruszać. Jak myślicie jaka dieta będzie najlepsza?

Gość gosctre
nic nie jedz tylko wpadnij w anoreksje. Schudniesz piorunem.Duzo cwocz jedz 1 jablko lub 1 bulke dziennie lub 1 maly jogurt. I takw kolko az padniesz :-)

Gość gość
ja schudłam na diecie south beach , 14 kg w 10 tygodni, jest to dieta zdrowa i sie je zeby nie byc głodnym i nie cwiczyłam wogole , jedynie chodzilam na spacery z psami polecam ta diete

Gość gość
wazylam wtedy ok 70 kg a wzrost 170 tearz jestem po dieice 6 lat i waze 58 kg wiec jojo raczej nie ma :)

Gość gość
w sumie do listopada masz 15 tyg a zdrowa dieta polega na chudnięciu ok kilograma tygodniowo więc masz szanse. Ale na twoim miejscu obralabym sobie mniejsze cele, np teraz do 65 a jak do tego dojdziesz to obierzesz następny cel. Z doświadczenia wiem że tak łatwiej psychicznie :)

Gość Boguśka 11
Pewnie, ze znacznie lepiej jest małymi kroczkami zbliżać się do celu. Ale czasem jest tak, że trzeba szybko pozbyć się kilku, czy kilkunastu kilogramów. Ja sama mam problem z nadwagą. Musze szybko zgubić 16 kilo. Teraz na razie mam dietę . A od 4 tygodni biorę i łykam takie tabletki wspomagające odchudzanie http://dermalab.pl/134,african-mango.html . Mam nadzieję, że jak jeszcze popływam i pospaceruję, to uda mi się do września . Pozdrawiam.