Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cholernie mi smutno

Polecane posty

Gość gość

Długo czekałam na dzisiejszy dzień... Wolny weekend w końcu i zapowiadało się wszystko świetnie. Umowiliśmy się z moim facetem że spędzimy go razem. Najpierw mieliśmy się wybrać na zawody w których brał udział a potem już coś razem wymyśleć jakąś rozrywke. Od tygodnia był w delegacji i niestety przedłużyła się mu i musiał zostać jeszcze dziś. Rano zadzwonił że niestety nie zdąrzy przyjechac na zawody ale jak tylko wróci od razu przyjedzie do mnie. Więc ja od rana posprzątałam, zrobiłam obiad dla niego, odpicowałam się na bóstwo i czekałam... Dopiero nad wieczorem zadzwonił że przyjechał i jeszcze zdąrzył śię załapać na zawody, co prawda jego kolej mineła ale usprawiedliwił się i pozwolono mu podejść. Zaczął mi opowiadać przez tel że zajął 1 miejsce itd.. Wkurzyłam się bo doskonale wiedział jak bardzo chciałam z nim tam być, ale ok zrozumiałam... Nie wspomniał nic że zaraz u mnie bedzie czy coś w tym stylu. Wyczuł w moim głosie zawód i złość to zapytał o co chodzi ? Co mi jest ? Już miałam mu powiedzieć... I połączenie zostało przerwane. Tak jest do tej pory telefon ma wyłączony a jego nie ma. Nie przyjechał. Strasznie mi smutno. Aż się popłakałam ;-(

Gość Ale to już było
Należy Ci współczuć,że tak Cie facet wystawił do wiatru.Trudno zrozumieć o co niektórym facetom chodzi?Może jeszcze zadzwoni? Jeśli nie to znaczy że nie traktuje Cie poważnie.

Gość gość
Nawet jakby zadzwonił to co to zmieni... Zresztą wie gdzie mieszkam nie musi dzwonić. Dzień zmarnowany, jeszcze się nawkurzałam. Obiadu nie tknełam chciałam zjeść wspólnie. Eh...co ja piszę o obiedzie nawet też kolacji nie zjadłam. Straciłam apetyt już przez to wszystko.