Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumnyposiadacz Pasata

czy nie martwi was to, że pokolenie wychowane przed komputerem wchodzi do życia?

Polecane posty

?

tak bardzo nas to martwi, ale coż z tego my dinozaury już umieramay

Gość cbsaofbqlsvbeq
nie tylko komputery, ale tolerancja wielu zoboczen, akceptacja nienormalnosci tego swiata, to jest grozne....

Gość gość
Martwi mnie to. Jest bowiem wiecej skutków ubocznych takiego trybu życia niż tego co można określić jako plus. Czasy mamy ciężkie i w sytuacji społecznej aktywizacji ludzi dodatkowo rozchwianych emocjonalnie,psychicznie czy intelektualnie takimi bodźcami narażamy się niestety na wiele dodatkowych trudności i zagrożeń jako społeczeństwo. Co możemy jednak zrobić?Jesteśmy niestety poważnie zmanipulowani.

Gość olek27
mam uprzejmą prośbę do ZUZ mam skończone 27 lat i dyplom historyka zaliczony oraz drugi fakultet zaliczony , czyli geografię Europy i dyplom z wyróżnieniem ale po tych kierunkach nie chcą mnie przyjąć nawet przy kasie w Biedronce , pomimo że mówię wprost , że pampersy mam swoje jak wiadomo dzisiaj komputery potrafią wszystko i wszystko zrobią za człowieka, człowiek nie jest potrzebny , potrzebny jest komputer , więc staram się o emeryturę w wieku 27 skoro nie jestem potrzebny

Gość gość
nic już nie zrobimy./ świat nam wmówił że tak jest ok

Gość gość
a co to jest ZYZ?