Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczuję kobietom, które wzięły ślub przed 30stką........

Polecane posty

Gość gość

A przedtem sie nie wyszalały, nie poznały życia i różnych mężczyzn. A już najbardziej żal mi tych, które związały się na zawsze ze swoim pierwszym partnerem. Dużo straciłyście, naprawdę :)

Gość gość K.
znam kilka takich, ale ani jednej szczęśliwej na prawdę. Wszystkie narzekają jak im źle i ciężko, nie zaznały zabawy i starają się podrzucać dzieciaki komu się da. Na trzeźwo twierdzą, że wszystko jest ok, zachwalają uroki macierzyństwa i udają, że nie widza jak ich małżonkowie spoglądają na inne kobiety. Bardzo często przewijały się tematy seksu i chęć spróbowania z kimś innym.

Gość kiedyś spotkacie
stare panny , których żaden nie dostrzegł :-P

Gość gość
pie.olicie smutki, jak można być dumnym z bycia qrwiszonem? a jak jakaś wyszła za mąż w wieku 29 lat 11 miesięcy i 29 dni to jest gorsza od tej która brała ślub w dzień skończenia 30 lat? przecieć tylko debil myśli w taki sposób:(

Gość gość
po 30 to dopiero stare manty obwisłe , biorą jak leci ,bo oststni dzownek

Gość gość
współczujemy autorowi tego tematu, to taka pitka po 30stce, która sama sobie chce wmówić, że jeszcze ktoś ja zużytą i zeszmaciałą za żone zechce ..

Gość gość
jestem po 30 tce i za żone mnie nie chcą ale chcą się ze mną spotykać za kasę !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Popieram autorkę ....te co się wepchnely w to bagno przed 30 stka to te które wiedziały ze szybko sflaczeja i trzeba się spieszyć bo juz piekne nie sa a świadome swojego ciała i urody się bawią dłużej bez frajerow u boku ...

Gość gość
Miało być a te po 30 świadome swojej urody i ciała bawią się dłużej bez farmerów u boku

Gość gość
niech sie bawię wisi mi to do kolan gdyż z qrwami nie lubie mieć do czynienia.

Gość gość
ze szmatami trzeba krótko bo i tak będą zdychać w samotnosci jako zniszczone qrestwem łajzy..

Gość Wyszłam za pierwszego
mojego faceta. obecnie to już 8 lat. kochamy się wciąż, on na nikogo nie spogląda, dzieci nie mamy i mieć nie będziemy (z wyboru). żyjemy spokojnie, tylko dla siebie właściwie i oby tak zawsze.

Gość Wyszłam za pierwszego
małżeństwo to bagno? ciekawe podejście. współczuję serdecznie smutnego życia, musiało was mocno doświadczyć.

Gość gość
Małżeństwo jest potęgą ale trzeba rozumieć zasady tej potęgi i ich przestrzegać a nie wchodzić w to bo wpadka czy tylko dlatego, że tak należy.