Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sa rewelacyjn eee

Uzywacie kosmetyków Heleny Rubinstein ?

Polecane posty

Gość sa rewelacyjn eee

pewnie niee , bo za drogie..? ;)

Gość gość
nie, bo są drogie, ale słyszałam, że są bardzo dobrej jakości :)

Gość rewelacyjne dhjk
moje wszystkie prawie są tylko HR super, lancom też można polecić

Gość gość
hr nie uzywalam. co do lancome - kolorowka rewelacyjna, pielegnacji beznadziejna, kremy naladowane alkoholem I roznymi podrazniaczami.

Gość gość
poniekąd masz rację, nie ma to ja HR

Gość gość
to nie o to chodzi, czy JA mam racje, tylko takie sa fakty. poczytaj skladniki tych kremow. jesli chodzi o HR byc moze jest tak samo, byc moze nie, po prostu nie wiem, bo nigdy nawet na nie nie patrzylam.

Gość gość
fakty są takie że jesteś głupia.Nie stac cie na coś tak firmowe i nie narzekaj na lancome

Gość gość
a definicja faktu?Potrafisz zinterpretować? chyba nie ty

Gość gość
cena zreszta malo kiedy swiadczy o jakosci. z tych ogolnie dostepnych marek to Clinique i Estee Lauder maja kilka, ale do doslownie kilka dobrych kosmetykow, Chanel i YSL okropnosc, Clarins tez cienko przedzie jesli chodzi o jakosc kremow. przy czym w/w marki maja rewelacyjne kosmetyki upiekszajace, takze smieszne i dziwne to wszystko jest. podczas gdy tansze marki, nawet taki Olay, ma sporo dobrze sformuowanych kosmetykow pielegnujacych. z aptecznych to ew. la roch posay, na pewno nie Vichy. loreal swietna kolorowka, denna pielegnacja. kilka tanszych marek typu loreal ma tez sporo swietnych kosmetykow upiekszajacych, ale te opakowania sa faktycznie ohydne (jakby komus zalezalo ;) )

Gość gość
faktem jest rozpiska skladnikow na kremie I ich definicje. na lancome mnie stac I mowielam juz ze maja swietne kosmetyki do makijazu.

Gość gość
"a definicja faktu?Potrafisz zinterpretować? " faktow sie nie interpretuje, tylko przyjmuje do wiadomosci. podobnie jesli chodzi o definicje :D

Gość gość
La roche ;) jednak zostane przy moich produktach HR ,

Gość gość
zostan sobie, jak ci sluza, przeciez nikt ci nie proponuje zmieniac.

Gość gość
nie masz pojecia na tm HR :)) skłądniki takie jak w lancome? :D dziewcze na najwyższej klasy kosmetyki!! Niektóre kremy w skąłdzie posiadaja komorki macierzyste , taki krem to koszt 1200zł a i nawet 2200 Także nie porównuj do badziewia. cytuję " ;-Nie chodzi o to że ja mam rację'' to moja subiektywna opinia :D

Gość gość
zadałam pytanie w tm :) więc mniej szacunek dla innych ;)

Gość gość
jezeli to bylo do mnie, to ja nie PORUWNUJE hr do lancome, tylko wyraznie napisalam, ze HR nie znam I nie wypowiadam sie. a ... komorki macierzyste? :D nie rozsmieszaj mnie ;) to sa dobre chwyty reklamowe dla snobow ;)

Gość gość
w kremach najwazniejsze jest to, zeby nie szkodzily. a te, co nie szkodza, to wszystkie pomagaja, w mniejszym lub wiekszym stopniu :)

Gość gość
: uuuuuuu haha faktycznie masz wiedzę , a poza tym"" porównuje przez ó ;)!!! jutro podeślę Ci link !!! z kremem HR ,tak? no to sobie poczytasz i zerkniesz na oprawę produktu. Od lat używam tych kosmeyków ;)) zaczęłam w dalekim kraju i tak pozostało, a wiesz kto to Helena Rubinstein ?

Gość gość
🖐️ 👄

Gość one nie uczulają
kogo w Pl stać na krem za 600zł :}

Gość gość
Niektórych stać.

Gość sasanka niebieska
zadne sztucznosci typu HR, Lancôme, Laudery, Loreale, Chanele, Clarinsy,Vichy i inne badziewia. próbowałam wszystkiego, i dziekuje, bo zalezy mi na własnej skórze i zdrowiu. tylko Body Shop (same naturalne składniki), czasem Sanctuary Spa, i przede wszystkim polskie: Ziaja, Irena Eris, Bielenda, a z kolorowych albo Body Shop (mineralne pudry), wzglednie bardzo dobry jakosciowo, i tani Rimmel.

Gość ciumki dla wszystkich :)
zadne kosmetyki nie maja TYLKO naturalnych skladnikow, a wiele naturalnych sklanikow jest szkodliwych i uczulajacych na skore. takze miejmy rozwage w tym wszystkim :) sama jestem za naturalnym odzywianiem, kosmetyka itd, ale akurat body shop raz, ze nie ma samych naturalnych skladnikow, a dwa, ze kosmetyki perfumowane nie sa zdrowe na skore. lubie ta firme, bo jest bardzo przyjemna, ale nie oszukujmy sie ;)