Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolendra27

Alez zalapalam dola

Polecane posty

Gość kolendra27

Bylam na panienskim kolezanki.Gadki o slubie, milosci, dzieciach. A ja jestem 2 miesiace po bolesnym rozstaniu z tym, ktory mial byc na zawsze. Zdradzal mnie, nie szanowal.Walczylam o ten zwiazek dlugo, bez skutku. Niby sie ogarnelam, prowadze w miare normalne zycie, wstaje, jem, ide do pracy, czasem nawet sie usmiecham. Ale to nie tak mialo byc. Mam prawie 28 lat, chcialabym miec meza, dzieci albo chociaz kogos w zyciu. Jestem sama. Dosc mam ludzi, ktorzy mowia, ze za rogiem, ze juz niedlugo, niebawem, zaraz, ktos odpowiedni sie pojawi. Nie wiem, jak pogodzic sie z tym, ze juz zawsze bede sama, kiedy to pogodzenie nastapi. Kiedy bede na tyle silna aby brac udzial w wieczorach panienskich, weselach, chrzcinach...

Gość alexia30
Jestem starsza od Ciebie i też nie mam nikogo, wokół same pary, dzieci, panieńskie, chrzciny, śluby. Dopiero niedawno pogodziłam się z tym, że tak już zostanie. Przyjdzie z czasem.

Gość alma n
Kochana,spójzr na mnie.Tez parę miesięcy temu rozstałam się z tym,co to miał być juz na zawsze.I parę tygodni temu stuknelo mi 36lat.O własnej rodzinie ,dzieciach,kochającym partnerze mogę sobie juz tylko pomarzyc. Mam nadzieje,ze Cie pocieszylam,

Gość Kasia44
Nie ma co sie załamywać, jesteś przecież młoda:D Poznasz na pewno kogoś kto Ciebie pokocha.Glowa do góry, zacznij myśleć opytmistycznie.Życzę powodzenia; uśmiechnij się:D