Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak z nim zerwac ??

Polecane posty

Gość gość

nie wiem juz zupelnie co mam zrobic okolo 2 tyg temu poznalam pewnego chlopaka przez internet bardzo fajnie nam sie razem rozmawialo do tego stopnia ze on sie we mnie zauroczyl wysylal mi swoje zdj ja jemu swoje i wszystko bylo piekne. wiedzialam ze do spotkania nigdy nie dojdzie bo on mieszka ponad 800 km ode mnie... ale nie sadzilam ze jest takim wariatem i do mnie przyjedzie. myslalam ze wszystko bedzie dobrze i ze skoro to robi to jakos bedziemy razem ale gdy sie spotkalismy nie poczulam do niego tego co powinnam poczuc... teraz nie wiem co zrobic bo on przyjechal tu do mnie specjalnie dla mnie nie moge go zranic ale tez nie moge sie meczyc. powiedzcie mi co mam zrobic ?

Gość gość
po dwoch tygodniach pisania wyslalas obcemu facetowi swoje zdjecia i podalas adres? :D no to cierp cialo cos chcialo:D

Gość gość
Powiedz mu prawdę. Owszem może to być dla niego bolesne, ale lepiej niech na początku już wie, że z Twojej strony nic więcej nie będzie. Tak to przeważnie bywa w poznawaniu kogoś przez internet, zachwycamy się osobą którą znamy tylko z literek na ekranie a rzeczywistość to inna bajka. Ja miałem tak sam, poznałem dziewczynę przez internet pisaliśmy jakiś czas i pomimo tego, że widziałem tylko jej zdjęcie i sięzauroczyłem, dzieliło nas 500km, ona nie chciała tej znajomości a ja cierpiałem, po jakimś czasie przypadkowo natrafiłem na nią na facebooku i jak zobaczyłem jej więcej zdjęć w różnych sytuacjach preszło mi jak za dotknięciem ręki.

Gość Herr Pietia Goras
modnie, przez esa. Raczej taki turysta to powinien papieżem zostać

Gość Ryszard Lwie Serce
Zauroczył się ....przez internet - ja p*****le :D :D :D Leże i boki zrywam :) A ślub to może listownie weźmiecie? :D Autorka też dobra, romans na 800km z człowiekiem którego na oczy nie widziała :D

Gość gość
to nie bylo tylko przez esa... dzwonil do mnie slyszalam jego glos, chcialam go poznac ale troche pozniej a jemu cos odbilo i nagle przyjechal nie do mnie do domu ale do miasta w ktorym mieszkam spotkalam sie z nim, bo nie w moim stylu tak wystawic chlopaka ale rozczarowalam sie i nie wiem co robic co wiecej on jest bardzo wrazliwy wynajal pokoj na miesiac i mowi ze chce byc ze mna na zawsze a ja nie chce go zranic

Gość Herr Pietia Goras
jeśli odległość jest większa od długości fiuta , nic z tego nie będzie.

Gość Ryszard Lwie Serce
Chce być na zawsze po jednym spotkaniu....tiaaa :D A ile wy dzieci macie lat? Liceum może? :D

Gość gość
widze ze tu tylko pocisk leci a nie jakas rozsadna rada. ja traktowalam to jako zabawe. rozmawialam z nim kiedy i sie nudzilo, fakt rozmawialo mi sie z nim bardzo dobrze no ale to nie to. traktowalam go jako kolege nie wiedzialam ze on tak odwali. z dnia na dzien zadzwonil do mnie i mowi hej jestem juz tylko 10 km od ciebie. lubie go no ale nie czuje nic wiecej nic konkretnego a on mowi mnie ze mnie kocha masakra. nawet nie wiem jak mam sie zachowywac wobec niego

Gość Ryszard Lwie Serce
Ile macie lat? Ile on ma?

Gość gość
Bywają tacy. Ja kiedyś poznałam faceta co po 2 tyg znajomości wylacznie internetowej planował slub i dzieci....kiedy to ucielam, mówiąc że zdecydowanie za wcześnie na takie rozmowy i dla mnie to niezbyt normalne to probowal mi udowadniac że ja jestem dziwna bo to normalne że teraz szybko podejmuje sie takie tematy....i że mam się określic bo on musi wiedzieć czy w to brnac!! :D desperaci są wśród nas !

Gość Ryszard Lwie Serce
Laski też takie są, pół miesiące temu jakaś dziewczyna z chata interii chciała się ze mną umawiać...a była już godzina 23 :D I nie wiem czy to jakieś szczyle się zabawiały czy na prawdę. Bo póxniej dostałem jeszcze 3 zdjęcia od niej. I nie wiadomo o co chodzi czy wariatka czy ktoś sobie żarty robi - w necie nie wiadomo kto jest po drugiej stronie!

Gość gość
Aha, zeby nie było... Ja miałam wtedy 28 lat a facet 32. Więc dziecmi nie bylismy. Autorko ja powiedzialam wprost choć miałam latwiej bo przez net. Jednak uważam ze szczerość jest najważniejsza nawet ta bolesna..

Gość gość
Hehe.... Tamten też już w nocy chciał jechac do mnie. Na moje szczęście do spotkania nigdy nie doszło.. chyba bym się go nie pozbyla...

Gość gość
ja sie tez nie umiem odczepic, trwa to 3 miesiac i polega na pisaniu i nietsety dzwonieniu bo dalam numer. Ale dobrze ze nie wie gdzie mieszkam. To sa wg was psychole? Mowi sie ze nie, nic z tego a oni dalej naciskaja, prosza, blagaja ... ciekawe to jest

Gość gość
Jesli planowal dzieci i slub to nie mow prawdy moze go to zabic ! :-)