Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgndhhf

przyjazn z ex.

Polecane posty

Gość jgndhhf

czy ludzie którzy byli ze sobą dłuższy czas i nadal się kochają, ale rozstali się i chcą się 'przyjaźnić'/ spotykać ... waszym zdaniem będzie to możliwe? czy nie wytrzymają i wrócą do siebie. przecież można się pohamować ( do jakiegoś czasu) , a później?

Gość jgndhhf
...

Gość jgndhhf
na głupie tematy odpisujecie z radocha, a w normalny dialog nikt nie wejdzie, potrzebuje obiektywnego spojrzenia na te sprawę ;p

Gość Szymson
nikomu nie chce sie w dyskusje z taka kretynka wchodzic, ojej rozeszlismy sie teraz pudajemy ze sie przyjaznimy, zalsna szm ata

Gość gość
mam taka znajoma ,ktorej maz sie z nia chcial rozejsc po 30 latach,babka zgrabna,niezalezna finansowo,ale on wolal pania 26 lat mlodsza no i po 10 latach kopnela go w ten stary zadek.Ów mezczyzna przypomnial sobie,ze mial zone i po 10 latach chcial wrocic tylko,ze wygadal sie,ze u niego najwazniejsza jej kasa i majatek,ktory razem podzielili.....wiec teraz lata do nie z kwiatami i pyta ile zaoszczedzila :) :P serio i boje sie o ta moja znajoma ,bo chce sie przyjaznic ze swoim starym zgredem!

Gość gość
nie ma takiej przyjazni,to tylko zagrywka z podtekstem,zeby ciebie wykorzystac!Pusci Ciebie kantem jak za pierwszym razem....dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki!

Gość gość
Moim zdaniem nie. Skoro się rozstajemy, to każde idzie w swoją stronę.

Gość jgndhhf
przecież nie napisałam, ze z jego winy rozstanie ;)

Gość gość
ale jakis powod musial byc.....

Gość jgndhhf
wiec przyjaźń i tak doprowadzi do powrotu?

Gość gość
tak jesli tego nie przerwiesz,pisalam wyzej o tej mojej znajomej...wraca,chociaz on ja 2 razy doprowadzil do zalamania nerwowego(zespol ottela) i dlaej jest o nia zazdrosny mimo,ze nie sa malzenstwem 10 lat.mial d***je o 26 lat mlodsza,ale ta jego ex musiala dalej sie spowiadac,az nie wytrzymala .wyjechala na zachod na 4 lata i wrocila,ao dalej ja osaczal!Jak masz z nim problemy,ktore przezylas i byly zle to w ogole jak najdalej od takiego czlowieka,bo on ma swoj cel zeby ciebie zdominowac!!!

Gość jgndhhf
ok, rozumiem