Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy randka okazuje się porażką

Polecane posty

Gość gość
odezwał się :) twierdzi że się nie obraził :)

Gość Ryszard Lwie Serce
Autorka chyba naprawdę jest jakaś młoda. Zasadniczo co jej do tego jaki ten chłopak jest. Jak sie nie podoba to się nie spotykaj! nie mozna formować drugiej osoby w swój wyimaginowany ideał. A jak on by ci kazał nosić okulary bo on tak woli to co? Przy tym powidziałby że bez okularów źle wyglądasz? Rozumiesz różnicę?

Gość gość
A powiedz co mu poradzilas? Jak go podsumowałaś??? i ile lat macie bo ciekaw jestem jaki to przedział wiekowy?

Gość mnie ciekawiii
co mu powiedzialas? jakie wady??

Gość gość
No i nie wyobrazam sobie nawet jakby to moglo wygladac? Siedzicie razem a ty do niego - mogłbyś być: 1. lepiej ubrany 2. spokojniejszy 3... 156... :) dobre... ;) musiałaś mu przywalić ;)

Gość gość
niezdazylas go poznac a juz go zmieniasz. Szukaj dalej. Jak ja spoykam sie z laska i ma zaniedbane pazury i nie ptorafi sie umalowac, to jej strata. Niech zacznie czytac gazety i sie doksztalci. sakobiety ktore juz to potrafia i robi to ze smakiem.

Gość gość
Ryszard Lwie Serce "Autorka chyba naprawdę jest jakaś młoda. Zasadniczo co jej do tego jaki ten chłopak jest. Jak sie nie podoba to się nie spotykaj! nie mozna formować drugiej osoby w swój wyimaginowany ideał. A jak on by ci kazał nosić okulary bo on tak woli to co? Przy tym powidziałby że bez okularów źle wyglądasz? Rozumiesz różnicę?" ale ja nie mam na celu mu coś rozkazywać. Ja mu w dobrej wierze zasugerowałam, jak może ulepszyć swój wizerunek. Jeżeli o mnie chodzi, to postawiłam warunek. A ZROBI, CO BEDZIE CHCIAŁ - POWTARZAM TO JUŻ CHYBA 3 RAZ

Gość Ryszard Lwie Serce
Każdy chyba człowiek odbierze to co powidziałaś jako uwagę a nie jako dobrą radę. Dobre rady można dać zaufanej osobie- ale młoda jesteś- to jest lekcja dla ciebie. :)

Gość gość
gość "niezdazylas go poznac a juz go zmieniasz. Szukaj dalej. Jak ja spoykam sie z laska i ma zaniedbane pazury i nie ptorafi sie umalowac, to jej strata. Niech zacznie czytac gazety i sie doksztalci. sakobiety ktore juz to potrafia i robi to ze smakiem." no widzisz i tu się róznimy, bo ja nie skreśliłabym kogoś za niepomalowane paznokcie czy zły makijaż - przecież to można zmienić w 5 minut!!! puknij się w czoło! dla mnie ważniejszy jest charakter, poglądy na życie, zaradność itp. Dlatego chłopaka nie skreśliłam na amen: rzeczy ważne były u niego ok, a tylko takie błahostki mógłby podreperować.

Gość puknij sie w czolo
WOW! Czy ten chlopak tez mial okazje wyliczyc co ty powinnas w sobie zmienic?

Gość gość
no to powiedz wreszcie co dla ciebie bylo u niego wazne i bylo ok, a co kazalas mu zmienic ! :P

Gość gość
puknij sie w czolo "WOW! Czy ten chlopak tez mial okazje wyliczyc co ty powinnas w sobie zmienic? " pytałam się na spotkaniu i już po, jakie ma wrażenie, czy wszystko było ok, jak nie to niech mówi od razu. Nie powiedział mi niczego negatywnego. Nie wiem, czy wszystko mu we mnie pasowało, czy zabrakło mu odwagi, czy też był hipokrytą. ale nie powiedział mi co powinnam w sobie zmienić

Gość puknij sie w czolo
Jedno spotkanie to malo aby kogos poznac i od razu spisac na straty, chyba ze byl skrajnie beznadziejny np przyszedl nieumyty lub zawiany. Plus za to ze go nie zwodzilas i powiedzialas jasno, ze dalszych spotkan nie bedzie. Minus za rady co ma w sobie zmienic :-O

Gość gość
puknij sie w czolo już opisałam jak się zachowywał i co mi się w nim nie spodobało

Gość gte34
"plus za to ze go nie zwodzilas i powiedzialas jasno, ze dalszych spotkan nie bedzie" Ale ona przecież tego nie zrobiła. Powiedziała mu, że łaskawie może się z nim dalej spotykać, o ile zmieni w sobie ... (i tu lista życzeń).