Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatiuszkaXXl

Jak postępować z kimś takim?

Polecane posty

Gość KatiuszkaXXl

Zakochałam się w męzczyznie 40 letnim i do tego wykonującym specyficzny zawód.Problem w tym ze On nie miał nigdy kobiety a ja mam za sobą dosyc spore doswiadczenie w relacjach męsko damskich.Kochamy sie ale mam wrazenie ze się pogubilismy,ze nie potrafimy sie porozumiec.Dodam ze znamy sie od kilku lat i nie spaliśmy jeszcze ze sobą,z tego co mówi jestem pierwszą Jego kobietą.On bardzo nieufnie podchodzi do naszej znajomosci bo w zyciu naoglądął się roznych sytuacji i kobiety kojarzą Mu się z manipulacją,niewiernoscia ,pazernoscią i gierkami ktore stosuja w kontaktach z męzczyznami.Ja taka nie jestem i niestety musiałam Mu to udowadniac przez długi czas.Były też sytuacje w których nie zwracał uwagi na moje prośby i nie liczył sie z moim zdaniem i uczuciami.To wszystko jakby nas oddaliło,nie ma juz między nami więzi duchowej taka jak była kiedyś,na początku.Po częsci zamknęłam sie w sobie i nie mam ochoty juz sie uzewnetrzniać przed nikim bo nawet moja matka nie potrafi zrozumiec tego co czuję i tego czego bym chciała.On tez jakos nie dązy do pogłebienia relacji choc wiem ze mnie kocha i byc moze chce ze mną być.Dla mnie ta znajomośc jest trudna i gubię sie czasem,wytykam Mu wady ,zapominając o tym ze tez mi pomogł kiedy tego potrzebowałam i ze jak kazdy ma wiele zalet.Od jakiegos czasu nic mnie nie cieszy,stałam sie smutna,zamyslona,nie mam ochoty na kontakt z innymi ludzmi,tesknie za tymi którzy odeszli ,nie moge sie pogodzic z tym ze życie i niektorzy ludzie są tacy są tacy okropni.Nie odczuwam potrzeby fizycznego kontaktu z Nim ani z kimkolwiek,wydaje mi sie ze Go krzywdzę choc tego nie chcę,a moze krzywdzimy sie nawzajem.To skomplikowany człowiek a ja potrzebuje normalnosci i spokoju,nie wiem czy bede potrafiła Go uszczesliwic a z drugiej strony nie chce rezygonwać z Niego bo tylko On mnie tak szczerze kocha.

Gość szczerzuja
really?

Gość nauczka
potrzeba wam sexu :D to wzmacnia związek

Gość Szymson
jednym slowem prawik i puszczalska na lewo i prawo ku rva. dalej mi sie czytac nie chcialo.

Gość gość
RZUĆ GO NA WYRO TO ZNORMALNIEJE I BEDZIE OK :P

Gość KatiuszkaXXl
Czy spore doswiadczenie w relacjach damsko meskich oznacza od razu seks i k****enie się na prawo i lewo?Niewyżytemu seks na mysli:/

Gość nauczka
moja druga rada jest taka ( BO PRZECIEŻ FORUM JEST OD DAWANIA RAD A NIE KRYTYKOWANIA OSOBY KTÓREJ SIĘ NIE ZNA) pokaż mu swoją miłość próbuj cieszyć się każdą chwilą spędzoną z nim, jak zaczynasz się denerwować i wytykać wady to zastanów się najpierw chwilę czy coś to da czy tylko pogłębi złość, postaw się czasem w jego sytuacji a jak coś Ci nie pasuje to mów swoje zdanie przedstaw mu swoje argumenty ale wszystko na spokojnie. on to zauważy, spróbuj od nowa rozpalić dawną miłość przytulanie całowanie trzymanie za rękę żartowanie śmianie się może coś dać, a jak nie niestety będziesz musiała poważnie zastanowić się czego chcesz w dalszym życiu i czy to na pewno jest on.. druga sprawa nie popadaj w depresje bo to w niczym Ci nie pomoże..

Gość Ale to już było
Nie rozumiem Ciebie zupełnie.Gdybym miała się tak męczyć, czuć przygnębienie u jego boku to bym sobie odpuściła prawika.Przecież to wegetacja, nie życie. Skoro facet czuje się niepewnie to po co mieszka z kobietą,Jakieś to dziwne dla mnie.A Ty po co z nim jesteś, do czego Ci potrzebny taki d*pek?Ciężko mi zrozumieć takie kobiety1