Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowana93

CZY możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość Zestresowana93

Kochałam się z chłopakiem 10 dni temu. Zażywam tabletki anty i kochaliśmy się z gumką. Od wczoraj czuję się bardzo senna , pobolewa mnie podbrzusze (lekkie skurcze) bolą mnie piersi i głowa. Pozostało mi 6 dni do okresu. Zrobiłam dzisiaj test ciążowy , jednak wyszedł negatywny. Jak myślicie? czy test zrobiłam za wcześnie? chyba przy występujących objawach test wskazałby już ciążę?

Gość gość
Dziewczyno ! Przy braniu tabletek i jeszcze do tego przy użyciu wtedy gumki nie ma opcji żebyś zaszła w ciążę ! No chyba ze miałabym cholernego pecha i zapomniała wziąć tabletki, robiła to w dni płodne i jeszcze przy okazji pękła by ci gumka . Wiec wyluzuj .. A po za tym test robi sie w dniu spodziewanego okresu a nawet i dalej bo nie zawsze wykazuje ;) Może najpierw poczekaj do okresu kochana ,a dopiero sie zamartwiaj hm?;)

Gość gość
Po co ci gumka przy tabletkach.Chyba chcesz zmniejszyć odczucia,albo być otarta.

Gość gość
Witam, dziewczyny wczoraj kochałam się z moim chłopakiem skończył we mnie i wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę antykoncepcyjną czekam na okres. Zawsze po stosunku miałam upławy to była sperma teraz nie mam żadnych upławów. Czemu tak się dzieje? Odpowie mi ktoś ? Może to oznaczać że tabletki straciły stoją skuteczność ochrony?

Gość gość
Tabletki miałyby stracić skuteczność, bo nie wypłynęła sperma??? :o :o :o :o :o Chłopak sobie wcześniej zwalił konia albo r****l inna, a nie tabletki straciły skuteczność.

Gość gość
Chłopak spermę zostawił u innej..a ciebie r***ał na sucho