Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

błękitna czerń

Z tych nudów poszłam na erotyczny, a tam też nudy.

Polecane posty

W jaki sposob zaprzeczam? Ja seks traktuje jako czynnosc fizjologiczna, nigdy nie potrzebowalem do tego uczucia, ale mozliwe, ze kobiety inaczej do tego podchodza.

Maciusiu dorośnij...... To dość oczywiste, że dla kobiety (może nie każdej, ale dla tych wrażliwych) to nie jest taka sobie czynność i zabawa jak granie w hokeja (bo noga i siata są nudne)

" Ja seks traktuje jako czynnosc fizjologiczna, nigdy nie potrzebowalem do tego uczucia, ale mozliwe, ze kobiety inaczej do tego podchodza." xxx Zdecydowanie inaczej.

Gość gość
Na ogolnym mozna sie wyzyc do woli :-D

Gość gość
już nie piszę i dalsze wpisy gosci jak i ten prze demna nie naleza do mnie, zycze powodzenia Wam obojgu

Gość gość
Ten nie ten gosc. Chyba lepiej Was zostawic samych. Wy sie lepiej rozumiecie miezdy soba. Ja bym nie mogl ciagle dyskutowac o sexie :-D Wszyscy niebiescy, to chyba elita, albo arystokraci ? :-D

Ale jakie ciągle. Rzadko rozmawiamy o seksie, a jeśli już to zwykle są to żarty. Niebiescy to elita? Czy ja wiem. To po prostu zwykle stali bywalcy.

@Panienka Roza: chodzilo mi o cos innego. Dla wiekszosci facetow wystarczy, zeby kobieta byla atrakcyjna, natomiast zauwazylem, ze dla kobiet duze znaczenie maja sprawy emocjonalno - psychologiczne i nie chodzi mi wylacznie o uczucie. Np. tekst: "nie no z nim to bym nie mogla". W przypadku facetow nawet gdy dana kobieta jest ostatnia szuja, ale jest atrakcyjna - udany seks jak najbardziej mozliwy.

Już nie ściemniaj Maciej, wyraźnie napisałeś, że "Ja seks traktuje jako czynnosc fizjologiczna, nigdy nie potrzebowalem do tego uczucia(...)"

A ja zauważyłam to smutnego, że jak na ostatneij stronie gazety są te wap-stery itp. i na dole są te ogłoszenia dziwek to jak są ogłoszenia dla facetów- ładne, cycate i młode. A dla kobiet? Tylko 60-letni lekarze i adwokaci, jakby kobiety tylko na kasę leciały

Gość olo bolo solo
erotyczny jest dla niewyżytej młodzieży i starych pryków z miękkimi

Gość gość
Maciek B i błekitna czerń!!!PUKNIJCIE SIE WKONCU!bedzie napewno super i skonczcie te podchody!ona leci na ciebie jak mucha na lep.

Gość gość
ona ma faceta takiego samego jak ty dmuchana natalke :D

Gość gość
A ja mysle, ze oni oboje sa przed emerytura! :-D