Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Racjonalna___Dziewczynaa

Śmieszą mnie kobiety, które ciągle gadają o zdrowym odżywianiu, a przy tym...

Polecane posty

- łykają tabletki hormonalne anty - smarują się chemicznymi kremami, podkładami itp. - farbują włosy - farba do włosów śmierdzi chemią na kilometr - chodzą na solarium Czemu niektóre baby są takie głupie ?

Gość gość
taka jest większość współczesnych kobiet a czemu? Nie wiem i sam się nad tym zjawiskiem nie raz zastanawiałem.

Gość szła biedronka
po zasłonkach

od chemii nie uciekniemy i tak i tak, ale zdrowe odżywianie zawsze coś daje w porówaniu z osoba jedzaca jakieś śmieci i dodatkowo korzystajaca z rzeczy wymienionych w temacie

Gość gość
Skad wiesz jakimi kremami sie smaruja i czy m farbuja wlosy? Ja akurat uzywaz srodkow bez parabenow, SLS itp., a koloruje wlosy od czasu do czasu srodkiem bez amoniaku (refleks). Do solarium nie chodze (pod tym wzgledem jestem b. restrykcyjna, nawet rzadko opalam sie ogolnie) i tabletek nie lykam, ale stosuje inna metode anty.

Gość gość
"Bo kobieca logika jest nieodgadnioną ." x Raczej męska, bo to faceci w 99% namawiają kobiety na tę wygodną dla nich antykoncepcję. Ale po co komu taki "facet", nie wiem.

"Skad wiesz jakimi kremami sie smaruja i czy m farbuja wlosy" 0 Bo to moje kolezanki między innymi :) Rozmawiamy często o kosmetykach itp. 0 Nie rozumiem po prostu jak można robić rzeczy sprzeczne. Tyle.

Gość gość
lars ma racje od chemii sie nie ucieknie, ale lepiej np jeść zdrowo niż nic nie robić

A po co komu baba którą można do wszystkiego namówić ps My z żoną używamy gumek ale tylko w dni płodne .

Gość gość
Twoja żona mierzy temperaturę? Czy jak określa dni płodne?" gggggg ja p*****le,pytanie roku wez ty spadaj dzieciaku sobie zmierzyc temperature:o :D

Gość gość
Gdzie masz tu sprzeczność? Zdrowe odzywianie to podstawa jak dla mnie żeby dobrze się czuć i dobrze wyglądać. Co mam wpierdalac hamburgery bo mam farbowane włosy? Nie widzę związku. Jak dla mnie szkody wyrzadza z tego co wymieniles tylko solarium i tabletki, ale ja nie korzystam.

Dziecko już 30 lat temu nawet na naukach przedmałżeńskich uczyli o metodzie Billingsa . Trzeba choć trochę znać swoje ciało.

"Co mam wpie**alac hamburgery bo mam farbowane włosy? Nie widzę związku" 1 nie o to chodzi. 1 chodzi o to, że są osoby, które głoszą wszem i wobec wielkie prawdy o śmiertelnej szkodliwości cukru, soli i glutaminianu, a pakują w siebie chemię każdą inną drogą. i to faktycznie jest dość śmieszne.

U nas skutkuje ponad 25 lat .Poza tym tabletki też nie dają 100% pewności i na dodatek nie są obojętne dla zdrowia .Amen w temacie.

Gość gość
Pewnie masz rację i sa takie osoby, na szczęście ja takich nie znam. Nie znosze fanatyzmu we wszelkiej postaci.

wyjadam palcem majonez ze słoika jak nikt nie widzi🖐️