Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona nigdy się nie dowie, że ją kocham - wyjeżdżam za granicę

Polecane posty

Gość gość

Naszej relacji nie można nazwać związkiem, bo nie jesteśmy parą. Nie spotykaliśmy się często, ale to osoba bardzo bliska mojemu sercu i ona chyba o tym wie. Wie, że mi na niej zależy, bo po kilku miesiącach naszej znajomości dowiedziała się tego z listu jaki do niej napisałem. Kiedyś zapytałem czy mnie lubi: odpowiedziała, że bardziej niż lubi. Ostatnio i to nie pierwszy już raz powiedziała mi, że nie ma odwagi powiedzieć mi czegoś i już się pewnie nie dowiem co chciała mi powiedzieć. Przez ostatnie dwa, trzy miesiące zaczęliśmy się oddalać od siebie i chyba ten wyjazd sprawi, że rozstaniemy się. Szkoda, bo ona jest dla mnie kimś więcej niż tylko zwykłą koleżanką. To jest jeden z tych beznadziejnych przypadków kiedy ludzie nie mogą być ze sobą.

Gość gość
Glupi jesteś. Ona cię kocha. Banda dzieciaków,która nie potrafi sie przełamac,żeby wyznac uczucia. Do końca życia będziesz tego załował.....

Gość gość
podnoszę bo sam jestem ciekawy, dajcie więcej swoich opinii

Gość gość
Ile macie lat?

Gość Papierowe marzenia
Nie pój się i powiedz jej co czujesz i akurat może wszyto się uda bo przecież największe uczucie może przenosić góry ja sama jestem w podobnej sytuacji ale to skomplikowane a Wam obojgu życzę szczęścia i odwagi bo przecież czasem warto zawalczyć nawet gdy miało by się nie udać bo przynajmniej się spróbowało i walczyło o te uczucie :)

Gość gość
ona chciala ci powiedziec,ze cie kocha..ale najpierw chciala,zeby to padlo z twoich ust

Gość gość
ch** tam kocha, by kochala, to by Ci powiedziala. znajdziesz se lepsza za granicą, a ta jak znam zycie pusci sie z paroma, bachora zaraz urodzi komus, roztyje sie, zbrzydnie i tyle bylo.

Gość gość
kiedyś też znałem taką fajną młodą dziewczynę, bardzo ciężko było mi z nią nawiązać kontakt bo jakaś taka skryta była, nawet się w niej zakochałem, oczywiście jej tego nie powiedziałem wprost bo chciałem aby nasza znajomość się lepiej rozwinęła ale niestety przez to jej skrycie czy może udawanie niedostępnej albo jej strach przed tym, że między nami jest spora różnica wieku i że będę chciał ją wykorzystać, powiedziałem jej że już więcej się nie zobaczymy, i wyszedłem, i tyle mnie widziała, przez nią miałem chyba depresję teraz jest trochę lepiej ale i tak codziennie o niej myślę, co robi, czy jest szczęśliwa itp, a teraz przebywam poza granicami polski i już jej chyba nigdy nie zobaczę, jakie to życie jest do bani

Gość gość
faceci powinni czuć że noszą spodnie a nie tylko je nosić oj chłopcy trochę odwagi

Gość gość
a po co miałem mówić jej, że się w niej zakochałem jeśli ona nie przejawiała żadnego zainteresowania moją osobą?