Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczyński na Jasnej Górze:

Kościół jest jedynym w Polsce dzierżycielem systemu wartości.

Polecane posty

Gość Kaczyński na Jasnej Górze:

Zaiste. Dzierży przede wszystkim za mordę i doi kasę z budżetu państwa. To są najwyższe i jedyne wartości wyznawane przez polską hierarchię kościelną. Na nowe suvy, flaszki Petrusa za 5 tysi, pałace, służbę i narty w Alpach. Polaków chce podzielić zapluty karzeł reakcji z Odessy na pasku Watykanu. Syn kacyka PZPR i TW Kaliny pracujacej dla SB.

Gość gość
Tak, Glodz dzierży flaszkę, Petz dzierży młodych chłopców, Hozer dzierży szamańskie dzidy, Rydzyk dzierży cegiełki na stocznie. Jak ten bezzębny Kaczyński stacza się brnąc coraz bardziej w kolaborację z urzędnikami Watykanu niczym Quisling z Niemcami. Jasna Góra stała się miejscem bestialskiego ataku funkcjonariuszy obcego państwa (Watykanu) na państwo polskie i polaków. Wspierają ich współpracujący z nimi wyrzutki głoszące ideologię bolszewo-faszyzmu - PiS. Alleluja i do przodu🖐️

Gość nie lubie kazań
po owocach ich poznacie-wokół wszedzie pełno przemocy,k******a,aborcji,rozbitych rodzin,pijaków i cpunów,zebraków i pasożytów,oszustów i złodziei...wiec o jakich wartosciach mowa co?

Gość tak obiektywnie
Pierwszy kose w serce wsadziłby ci katolik niz ateista,predzej tez pomoże ci i zrozumie osoba niezwiązana z Kosciołem niz gorliwy wyznawca tej religii,znieczulica i obojetnosc,niezyczliwosc i złosliwosc,obłuda to cechy wielu z naszych katolików...wiem bo sama doswiadczyłam i nadal doswiadczam..a zaciętosc w nich taka ze pierwszą mnie spalili by na stosie gdyby mogli za moej przekonania i ciety język.

Gość Kaczynski to psychol
Wypowiada sie o rodzinie i dzieciach a sam od 40 lat wali konia i spi z kotem:D