Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnnie pytająca:)

wczasy odchudzające pytanie

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki i nie tylko :) Otóż mam pytanie - już od dłuższego czasu krąży mi po głowie pewna myśl - wczasy odchudzające, Co o tym sądzicie? Była może któraś z Was? Warto, czy może jednak nie? Oczywiście nie liczę, że przez 7 dni schudnę ileś tam, ale może chociaż lepiej się poczuję,a ponieważ jest sezon urlopowy mocno się nad takim wyjazdem zastanawiam. Dzisiaj znalazłam nawet ciekawą ofertę na grouponie :) http://travel.groupon.pl/23814922 - czekam na poważne opinie. z góry dziękuje. aaa jeszcze zapomniałam, że chce się tam wybrać sama, bez żadnych koleżanek itp... jest sens?

Gość bojabola
wez kobieto jedz na zbiory truskawki czy inne owoce, tam bedziesz miec wczasy odchudzajace dopiero..a jeszcze zarobic a nie opierdalanie sie i joga z salcesonami

bojabola: cały rok pracuje, więc w wakacje należy się jakiś mały relaks, a aktywny wypoczynek też taki może być... relaks dla ciała i duszy:)....bawet jeżeli relaksem nazywasz jogę z 'salcesonami' =/

podnoszę temat;)

Gość gość
Napiszę szczerze, też się nad tym zastanawiałam. Nie po to by zginęło ze mnie 30 kilo hihi, ale uważam, że chociaż warto by poznałać dietę ! Może jednak ktoś się odezwie ?

dokładnie. poza tym tak jak pisałam wyżej, takie odprężenie a jednocześnie wysiłek dobrze zrobi komuś, kto cały rok pracuje....trochę sobie człowiek zresetuje mózg :) ale no właśnie, czekam na opinie czy faktycznie warto wydać na takie coś pieniążki:)

Gość gość
Też myślę dokładnie o tej ofercie i chyba się zdecyduję. Czytałam opinie na forum gazety i były pozytywne, ale żadnych szczegółów nie znam.

Gość gość
Fajna ekipa. Dobra baza. Smaczne i dietetyczne żrarełko. Z czystym sumieniem polecam. :)

a czy na takie wakacje jeżdżą tylko starsze osoby? ja mam 25 lat i się jeszcze zastanawiam, czy w wolnym czasie nie będę się nudzić.

Gość gość
nie, nie tylko starsze. na moim turnusie był cały przekrój wiekowy. najmłodsza ledwo co 18 skoczyła, a najstarsza dobrze po 70.

Gość gość
w Świnoujściu nie było czasu na nudę! zajęcia zaczynały się jakoś po 7 rano (marsz na plażę i tam gimnastyka) a kończyły przed wieczorem (nordic walking)

Gość gość
wczasy odchudzajace (http://www.nawzgorzu.com.pl/) to byla moja ostatnia deska ratunku. Zupelnie nie radzilam sobie trzymaniem diety i cwiczeniami, a teraz - weszlo mi to w nawyk po wczasach odchudzajacych:)

Gość GrażynaPGD
Dwa dni temu wróciłam z wczasów odchudzających nad morzem. Ośrodek w Ustce. Oprócz zająć ruchomych przed każdym zbilansowanym posiłkiem piliśmy wszyscy po kubeczku Zioła Tybetańskie na odchudzanie. Rewelacyjne działanie odchudzające naprawdę. Grażyna.

Gość exfatlady
Ja byłam na wczasach odchudzających w tym ośrodku: http://www.margaretka-swietokrzyska.pl/ . Z perspektywy kilku miesięcy mogę powiedzieć, że było warto i te wczasy dużo mi dały. Nie oszukujmy się - w ciągu tygodnia czy dwóch nie schudniemy 20 kilo, ale kilka - to możliwe. Dla mnie najważniejsze było to, że dowiedziałam się co i w jakich porach powinnam jeść, jak ćwiczyć i w ogóle co robić, by kontynuować proces odchudzania a potem nową sylwetkę utrzymać (żeby nie było efektu jojo). Nauczyłam się tam systematyczności. Na początku baaaardzo trudno było mi stosować się do tych wszystkich wskazówek i wymagań - a to miałam wielką ochotę na czekoladę i ciastka, a to nie chciało mi się poćwiczyć czy ugotować zdrowego obiadu, zamiast mrożonek. :) Ale zacisnęłam zęby, przetrwałam kilka pierwszych tygodni, potem mój organizm się przyzwyczaił i ja przyzwyczaiłam się do nowego rytmu dnia. :) Podsumowując - polecam. Wybierz dobry, sprawdzony ośrodek i jedź.

Gość gość
Byłam 3 razy. Ostatnio w Jastrzębiej Górze. Boisz się nudy???? Podaję program dnia: 7:30 rozruch poranny na dworze-śniadanie-15 min. przerwy-gimnastyka na sali-0, 5 godz. przerwy-areobik w wodzie basen (45 min)-przerwa-obiad-przerwa-marszobieg-przerwa-podwieczorek-zabiegi (np.masaż-płatne dodatkowo) przerwa-kolacja

Gość gość
C.d. kolacja-przerwa-wieczorem udział w dyskotece-codziennie. W soboty i niedziele trzeba było pokonać odcinek 10 km ( w dowolny sposób)-wzdłuż plaży, po piachu i wrócić oczywiście. Wiek uczestników-za każdym razem przedstawiciele każdej grupy wiekowej, kobiety w większości. Schudnięcie- u mnie 1kg...po 2 tyg., ale mam Hashimoto

Gość paolina4678
Na nudę raczej nie ma co narzekać. Dużo ćwiczeń, poznasz na pewno masę nowych ludzi, z którymi też będziesz mogła spędzać czas. Nawet się nie zorientujesz kiedy uciekną Ci kilogramy. Tutaj http://www.odchudzanie.primaveraspa.pl możesz sobie poczytać więcej o takich wczasach.

Gość emilcia159
Jednak po powrocie trzeba dalej ćwiczyć, aby utrzymać efekty. Można zakupić jakiś sprzęt np tutaj cos wybrać http://profitness.pl/ . Ważne, aby kontynuować wszystko to, co było wprowadzone na takim obozie.

Zapraszam do nas http://podleszczyna.pl/wczasy-odchudzajace/ 7 dni z dietetykiem i trenerami, zbilansowana dieta. Dowiesz się na czym polega zdrowe odchudzanie i poprawisz swoją kondycję, a na wędrówkach górskich poznasz tajemnicze Góry Stołowe. Wczasy Odchudzające „Pod Leszczyną”, na których dowiedzą się Państwo jak zdrowo się odżywiać, oczyszczą swój organizm z toksyn, a z pomocą naszych trenerów poprawią swoją kondycję. Tygodniowy pobyt na Wczasach Odchudzających „Pod Leszczyną” to idealna propozycja dla osób, które chcą prowadzić zdrowy tryb życia i pozbyć się nadmiaru kilogramów. Nasze wczasy odchudzające to 7 dniowy intensywny i efektywny program przygotowany przez dietetyków i trenerów składa się m.in. z: · zbilansowanej diety przygotowana przez dietetyka · oczyszczających sów i koktajli warzywno - owocowe · codziennych zajęć z trenerami (m.in. fitness, fitball, pilaste, zajęcia interwałowe) · nordic walking malowniczymi szlakami górskimi · masaże, seansie w saunie · warsztaty i wykłady z dietetykiem · motywacja, wsparcie i dużo pozytywnej energii Z nami łatwiej osiągniesz swój cel. 7 dni w cenie 800zł - rabaty przy 3-4 osobach

Gość gość
Według mnie zdecydowanie warto! Takie wczasy są bardzo przyjemne i fatycznie można sporo schudnąć, nawet nie zauważasz jak szybko tracisz na wadze. Byłam na takich wczasach w http://www.nawzgorzu.com.pl/ i jak na mnie schudłam naprawdę sporo. :)

Gość gość
Ja byłam na takich wczasach już raz, w tym roku jadę znowu:) Zajrzyjcie sobie na http://www.zalesiemazury.pl/tanie-wczasy-odchudzajace Ja kocham Mazury i te okolice:) Tutaj jest super dieta, fajni trenerzy, fajna ekipa mi sie w zeszłym roku trafiła, do dziś się koleguję z niektórymi:)

Gość gość
Ja także wybieram się w tym roku na swoje pierwsze wczasy odchudzające. W maju jadę do www.siodmylas.pl wraz z dwoma koleżankami. Już nie mogę się doczekać.

Gość gość
Jeżeli chodzi o dobre i naprawdę takie sensowne wczasy odchudzające, to ja mogę polecić www.Natura-centrum.pl gdzie byłam i nie żałuję.

Gość gość
Wczasy odchudzające to bardzo dobry pomysł. Sama takie odbyłam w ośrodku Zalesie Mazury. Miałam tam rozpisaną dietę oraz codzienne ćwiczenia. Po powrocie do domu utrzymałam zdrowy tryb życia.