Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Zgadzacie się że przez głupstwo nie mam dziewczyny?

Polecane posty

Gość prawiczandra92

bo ja zawsze miałem problem żeby nawiązać z kimś kontakt - doprowadziło to do tego że jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny i nadal jestem prawikiem a los też był do tego bardzo złośliwy że nie udało mi się kogoś poznać w innych okolicznościach np. ulicy. Nie jestem brzydki. Klienci mojej matki mówią że ma pani przystojnego syna a dietetyczka chwaliła moje ciało. No i co ja będę robił w dalszej perspektywie, przecież to nienormalne zachowywanie takiego statusu quo.

Gość greega
Jak jest problem to się go rozwiązuje. I po problemie.

Gość Edward Honda
Mi brakuje pracy. Jak zacznę pracować i zarabiać te 2 tys zł to kobieta to doceni i wtedy kogoś poznam. To nic że wtedy będę przed czterdziestką. Lepiej późno niż wcale

Gość xeeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaa2-
ile masz lat? Jeśli facet nie wysyła choćby najmniejszego sygnału to dziewczyna zakłada że nie jest nią zainteresowany. Najważniejsze to przełamać nieśmiałość, zrobić ten najgorszy pierwszy krok, potem jest już z górki.. a nawet jak nie wyjdzie nie przejmować się ,,tego kwiatu pół światu'', niech żałuje

Gość Edward Honda
2013-1992=21

Gość gość
nie mam problemu z nawiązywaniem kontaktów :P nie wiem o czym mówicie :P

Gość xeeeeeeeeeeeeeeeeelaaaaaaaaa2-
Argen "tego kwiatu pół światu" A trzy czwarte gówno warte ZGADZAM SIĘ CO DO FACETÓW TO NAWET CZTERY CZWARTE gówno warte

Gość gość
Szczerze ! ? tu akurat chlopaki się zgadzam, Kilka razy faktycznie tak bylo,m ze miala chlopaka jednak jej to nie przeszkadzalo .... innym razem niby nie byla zainteresowan a ... ^^ rada - nie odpuszczaj bo i po co.?!