Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana9191

On odszedl i jest z inna, skasowal gg i fb :(

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli chcesz napisać, to zapytaj czemu nie chce byście mieli jakiś kontakt.

Gość załamana9191
tylko ,ze a nie potrafie sobie z tym poradzic :( dlatego pisze o tym tutaj :( ja nigdy w zyciu latwo nie mialam, jak mialam 15 lat stracilam rodzicow. bylam sama. myslalam ze moze mi jakos doradzicie co robic, czy zadzzwonic moze do niego, co napisac? :(

Gość gość
Jeżeli da Ci to spokój, to zadzwoń albo napisz i zapytaj czemu nie chce, żeby był między wami jakiś kontakt, ale nie nastawiaj się, że będzie dobrze, widać mu nie zależy. Ale zadzwonić możesz.

Gość załamana9191
boje sie pisac i boje sie dzwonic, ze nie odbierze, moze nawet z nia mieszka nie wiem :( wiem ze ma nowy numer gg ale mi nie podal :( gdybym mogla znalezc ten numer :(

Gość gość
A jej nie znasz?

Gość załamana9191
nie znam jej. ale on mi o niej troche opowiadal i mowil ze jest bo jest ale jej nie ufa i ze nie wie co z nimi bedzie. ale jej pisal ze kocha i do niej wrocil ona ciagle do niego pisala

Gość gość
zadzwon do niego ale jako kobieta po przejściach dbaj przede wszystkim o siebie i uważaj ufając innym. :)

Gość załamana9191
on ja usunal kiedys z fb a ona znowu mu wyslala zaproszenie i ona nie dawala za wygrana i go zdobyla.. przez lozko mozzna powiedziec :(

Gość załamana9191
"jako kobieta po przejsciach?" no mam zadzwonic i zapytac dlaczego on nie chce zeby bylo tak jak dawniej? ze dawniej rzadko sie widywalismy i codziennie pisalismy, a jak ostatnio bylo tak wspaniale i czesto sie wisywalismy to urwal kontakt, czy mu sie znudzilam czy co? :(

Gość gość
zdarza się. NIE BYŁ CIEBIE WART!!!!

Gość załamana9191
przysiegam do nikogo czegos takiego nie czulam, czulam sie tak jak moi rodzice zgineli w wypadku 7 lat temu :( wtedy tez zostalam sama :(

Gość załamana9191
ja jego tak kocham, wszystko bym oddala zeby byl ze mna :( :(

Gość ZUZA!...
Autorko, gdyby mu na Tobie zależało, to podałby Ci namiary do siebie, a widocznie nie chce. Zachowujesz się jak 14-latka. Miej swój honor. Nie wierzę Ci, że nie chciałabyś rozwalić jego związku- popatrz jak Ty się teraz zachowujesz; że go kochasz, że tęsknisz, że zwariujesz itp. Nie ma co histeryzować, tylko wziąć się w garść.

Gość gość
owszem, jeśli straciłaś w młodym wieku rodziców jesteś bardziej narażona w kontaktach międzyludzkich :) tak uważam. nie masz szansy wypłakać się u matki na ramieniu... tyle. w związku z tym możesz zbyt łatwo budować mocne relacje i się nie chronić. Proponowałam żebyś zadzwoniła, ponieważ rozmowa z nim i zadanie pytania "dlaczego?" a potem egzekwowanie odpowiedzi, może pomóc ci uświadomić sobie, że on np nie czuł tego do ciebie co ty do niego. A może ta rozmowa obróci się w inna stronę? tAk czy owak rozmowa nie zaszkodzi.

Gość gość
zadzwoń i mów co powiedział.

Gość załamana9191
tak ale on pewnie nie odbierze :( boje sie ze sie poplacze przez telefon :( jak byl w moim miescie sam o mnie zabiegal, a wiedzialam ze tamta na niego czeka i ze do niego pisze, on wtedy do mnie dzwonil, przychodzil, szlismy na obiad i bylo cudownie. a potem od razu wyjechal i sie urwalo :(

Gość gość
ale spróbuj.

Gość załamana9191
sluchajcie kochani :( jutro zadzwonie albo pozniej bo teraz wydaje mi sie ze on z nia jest skoro na zaden z smsow nie odpisal :( wiem ze on ma dwa numery tel i nie wiem na ktory mam dzwonic :( zadzwonie napewno jak nie dzisiaj to jutro i Wam napisze :(

Gość gość
nie wiem dziewczynko, głupiutka nieco byłaś skoro widziałaś że masz rywalkę i zamiast siebie szanować leciałaś jak w ogien.

Gość załamana9191
nie chce byc az tak nachalna i poczekam moze odpisze jednak, moze w pracy odpisze jak z nia nie bedzie :( wiecie, wydaje mi sie ze ona mu kazala odciac sie i urwac kontakt pewnie podejrzewala cos :(

Gość załamana9191
nie chce byc az tak nachalna i poczekam moze odpisze jednak, moze w pracy odpisze jak z nia nie bedzie :( wiecie, wydaje mi sie ze ona mu kazala odciac sie i urwac kontakt pewnie podejrzewala cos :(

Gość załamana9191
lecialam w ogien bo on mowil ze jest z nia z litosci i nie wie jak ma to zakonczyc :( bo ona ciagle dzwoni i do jego matki tez dzwonila :(

Gość załamana9191
a on dzialal na dwa fronty, jakby mial prace tu bylby ze mna , a ma tam i jest z nia :( to okropne. nie dziwcie sie mi ze glupiutka, po prostu sie zakochalam :( tamta widocznie tez :(

Gość gość
jak mogłaś się zakochać w takim facecie? daj spokoj. zmądrzej.

Gość załamana9191
on wobec mnie zawsze byl ok, teraz tak postapil, nie wiem dlaczego :((( tak od razu stalam sie obojetna :(( a dwa lata byl codziennie kontakt

Gość załamana9191
tego sie nie da zapomniec :( to uczucie we mnie na zawsze zostanie, ja wiem ze nikogo nie pokocham a teraz cierpie i to ogrpmnie

Gość załamana9191
zadzwonilam i powiedzial, ze nie ze wzgledu na mnie usuwa tylko dlatego ze nie ma co robic na fb i gg. i powiedzial no takie zycie, trudno :(

Gość gość
niestety, chłopak cię wykorzystał emocjonalnie. zapomnij o nim. znajdziesz lepszego!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
to trzeba było mu powiedzieć że jest tchórzem, bo wiadomo że robi to przez Ciebie. mogłaś powiedzieć, że chociażby dla Ciebie mógłby wchodzić.

Gość załamana9191
no masz racje, bo wiem ze wlasnie on wczesniej dla mnie wchodzil, przeciez on mnie prosil zebym zmienila numer tel na jego siec i zmienilam bo on nie mogl bo mial w mixie :( a teraz tak :(